Connect with us

4ος Όμιλος

Ενθουσιασμός στον κόσμο της Προοδευτικής

Published

on

H μεγάλη νίκη της Προοδευτικής μέσα στη Σαντορίνη σκόρπισε θύελλα ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας που ζει και πάλι παλιές μέρες του ένδοξου παρελθόντος.

Οι «βυσσινί» είναι αήττητοι εδώ και οκτώ αγωνιστικές και έδειξαν και πάλι ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο.

« Δύσκολα θα βρεθεί ομάδα για να μας νικήσει. Θα πρέπει πρώτα να ματώσει » δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Πάρης Ανδράλας .

*Από την πλευρά του ο Γενικός Αρχηγός Αλέκος Νταβέλης τόνισε: « Η ομάδα έχει ψυχή ,αλλά και χαρακτήρα. Η συμβολή των Ανδράλα και Σπέρτου στην αναγέννηση της Προοδευτικής είναι τεράστια. Όσο για τους παίκτες , θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που συνεργάζομαι μαζί τους.»

* Στην Σαντορίνη βρέθηκε και ο πρόεδρος Νίκος Λεμονής που πανηγύρισε έξαλλα την επιτυχία της ομάδας , μοιράζοντας συγχαρητήρια στους παίκτες .

* Κοντά στην ομάδα βρέθηκαν και περίπου 30 ηρωικοί φίλαθλοι, οι οποίοι αψήφησαν την ταλαιπωρία και το κρύο για να συμπαρασταθούν στους παίκτες . Δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να πανηγυρίζουν . Την στιγμή μάλιστα της επιτυχίας των δυο τερμάτων από τους Πέππα και Ζελέκου οι φωνές τους ακούγοντας σαν να έβγαινε λάβα από το ηφαίστειο του νησιού….

Η διοίκηση της Προοδευτικής μέσω του κ. Νταβέλη ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους για την ενεργή βοήθεια τους ….

* Σαν αλλαγή αγωνίστηκε στο β’  μέρος και ο Πάνος Ατματζίδης για την έκδοση του δελτίου του οποίου καταβλήθηκαν τεράστιες προσπάθειες από την ΕΠΣ Πειραιά , την οποία η διοίκηση της Προοδευτικής ευχαριστεί θερμά για τις ενέργειες της .