Connect with us

4ος Όμιλος

Το ‘ευχαριστώ’ του Λέτσο στον Ιωνικό

Published

on

Μέσω της ιστοσελίδας μας ο τερματοφύλακας, Αλέξανδρος Λέτσο θέλησε να πει το δικό του ευχαριστώ στον Ιωνικό και στα πρόσωπα που συνεργαστηκε κατά τη διάρκεια παραμονής του στον ιστορικό σύλλογο. Ο πρωην άσος των Πιστογιέζε, Διάνας Ηλιούπολης, Αγιου Δημητρίου, ΑΟΤ Αλίμου, Τριγλίας Ραφήνας και Αστέρα Βάρης έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία του συλλόγου, αφού δεν θα πρέπει να παραλειφθεί το γεγονός ότι είχε θετική παρουσία με το…αστέρι στο στήθος, με χαρακτηριστικά παραδείγματα την εμφάνιση του στην Κηφισιά και στο ντέρμπι με τον Εργοτέλη. Αναλυτικά το κείμενο

Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Ιωνικού που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από την ομάδα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου για αυτό το πολύ παραγωγικό εξάμηνο που είχαμε.

Υ.Γ.1: Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ιωνικού για την καταλυτική συμβολή στην έως τώρα πορεία της ομάδας.

Υ.Γ.2: Ευχαριστώ προσωπικά τον Φώτη Σιακάρα για την κατανόηση αλλά και για το γεγονός ότι όποτε οι παίκτες τον χρειάζονταν και εγώ προσωπικά ήταν πάντα εκεί.