Connect with us

slideshow

Κλείνει το γήπεδο του ΠΑΟ Ρουφ

Τοποθέτηση τάπητα

Published

on

Αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας θα κλείσει το γήπεδο του ΡΟΥΦ.

Όπως ενημερώθηκε επίσημα η ΠΑΕ από την Περιφέρεια Αττικής και κατόποιν συνεννόησης που έγινε , τα έργα αντικατάστασης του συνθετικού χλοοτάπητα με καινούργιο τελευταίας γενεάς θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν περίπου είκοσι ημέρες.

Ο τάπητας που θα τοποθετηθεί είναι πιστοποιημένος σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΦΙΦΑ ( FIFA-recommended ) μεταγενέστερος δε , από αυτόν που διαθέτει το στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας και θα είναι όπως δηλώθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες ο μοναδικός στην Ευρώπη.

Η πρώτη προπόνηση για το 2012 πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη. Ο Δ. Αρναούτης είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να είναι υγιείς και έτοιμοι για την δύσκολη συνέχεια που περιμένει την ομάδα.

Λεωφορείο θα μισθωθεί από την ΠΑΕ για την μεταφορά όσων θέλουν να ταξιδέψουν στον Πύργο την Κυριακή , προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μεταξύ Πανηλειακού – ΠΑΟ ΡΟΥΦ

Δρομολογούνται από αύριο τα διοικητικά θέματα της ΠΑΕ αφού λόγω των εορτών αλλά και απουσίας αντιπροέδρων αλλά και μεγαλομετόχων της ΠΑΕ εκτός Αθηνών ήταν αδύνατο να υπάρξουν επίσημες εξελίξεις.

Είναι πολύ πιθανόν μαζί με την εορτή των Φώτων να υπάρξει … «φως» και στις διοικητικές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες.

Με αισιοδοξία φαίνεται ότι ξεκινά η νέα ποδοσφαιρική χρονιά για τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply