Connect with us

4ος Όμιλος

Ικανοποίηση για την 4η συνεχόμενη νίκη στον Εθνικό

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στον Εθνικό μετά και τη νέα νίκη επί του Ηλυσιακού( 2-0) . Μια νίκη που ήταν η τέταρτη συνεχόμενη για τους Πειραιώτες οι οποίοι διανύουν μεγάλη περίοδο φόρμας.

Να σημειωθεί ότι οι κυανόλευκοι  αγωνίστηκαν με σημαντικές απουσίες όπως αυτές των Άκη Στρατάκη, Δημήτρη Μπένα, Γιώργου Κατίδη και Νάσου Λεωνιδόπουλου, δείχνοντας έτσι ότι υπάρχουν αρκετές επιλογές για την ενδεκάδα και ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Θύμιο Γεωργούλη .

Από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές οι δυο πρώτοι , θα επιστρέψουν , εκτός απροόπτου στον Κυριακάτικο αγώνα  με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στα Χανιά. Θα απουσιάσει και πάλι ο Λεωνιδόπουλος που οφείλει μια ακόμα αγωνιστική λόγω καρτών .

  • Τα δυο τέρματα την Κυριακή σημείωσαν δυο Πειραιωτόπουλα . Ο Μάκης Παυλάκης και ο Γιώργος Μάναλης . Δυο εξαίρετοι ποδοσφαιριστές και σπουδαίοι χαρακτήρες.
  • Την αποθέωση γνώρισε η ομάδα μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα από τον κόσμο . Για μια ακόμα φορά οι φίλοι του Εθνικού συμπαραστάθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στην αγαπημένη τους ομάδα.