Connect with us

4ος Όμιλος

Έξαλλα πανηγύρια στην Προοδευτική

Published

on

Μια ακόμα σπουδαία  εκτός έδρας νίκη για την Προοδευτική , που απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Γι ‘ αυτό τον λόγο την πανηγύρισαν όλοι έξαλλα τόσο στο γήπεδο, όσο και στη συνέχεια στην πόλη , αλλά και κατά το ταξίδι της επιστροφής.

Πανευτυχής ο πρόεδρος Νίκος Λεμονής, που ήταν αρχηγός της αποστολής στη Ρόδο δήλωσε:

«Όταν  πριν από 12 αγωνιστικές έκανα μια δήλωση ότι η Προοδευτική δεν θα ξαναχάσει αγώνα , κάποιοι  γέλασαν και με είπαν υπερόπτη, τρελό κλπ.   Εγώ όμως πίστεψα στην αξία όλων των παιδιών  και εννοώ  ποδοσφαιριστές , τεχνικό τιμ , παράγοντες . Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους»

  • Συγχαρητήρια στους παίκτες του μοίρασε μετά το τέλος του αγώνα ο Πάρης Ανδράλας . Για μια ακόμα φορά οι Κορυδαλλιώτες απέδειξαν πόσο μεγάλη ομάδα είναι .
  • Στο πλευρό της Προοδευτικής  βρέθηκαν και 40 περίπου , ηρωικοί φίλαθλοι που ακολούθησαν την ομάδα στη Ρόδο . Σε όλη την διάρκεια του αγώνα δεν σταμάτησαν στιγμή να φωνάζουν και να ενισχύουν τους παίκτες, οι οποίοι στο τέλος της αναμέτρησης πήγαν προς το μέρος τους ευχαριστώντας τους για την συμπαράσταση τους.
  • Με ανακοίνωση της η διοίκηση ευχαριστεί τον κόσμο για την συμπαράσταση του Παράλληλα ευχαριστεί τη διοίκηση τη Ρόδου για την  άψογη φιλοξενία .