Connect with us

4ος Όμιλος

Ισοπαλία για Ηλυσιακό και Θύελλα Ραφήνας

Published

on

Αμφότεροι ήθελαν τη νίκη προκειμένου να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις και κυρίως ο Ηλυσιακός ωστόσο  σύλλογος από του Ζωγράφου δεν τα κατάφερε μένοντας στο 0-0 με τη Θυελλα Ραφήνας στο παιχνίδι πρόλογος για την 24η αγωνιστική.

Οι δυο ομάδες έδειξαν να μην μπορούν να δημιουργήσουν απειλητική κατάσταση μπροστά από τις δυο εστίες με το 0-0 να χαρακτηρίζεται δίκαιο, με τους φιλάθλους των δυο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ηλιουπολης να μην μένουν ικανοποιημένοι.

Η μοναδική αξιόλογη στιγμή σημειώθηκε στο 57′ με τον Μανουσάκη να διώχνει προτού η κεφαλιά του Θαναηλάκη καταλήξει στα δίχτυα, ενώ στο 89′ ο Κατσιούλης έδιωξε με υπερένταση την κεφαλιά του Ιωάννου.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημητρης Παπασπυρου) Σηφάκης, Μέξης, Μπίρης, Πιπίνης, Ντούμπερετ, Αμανατίδης Κούντου (66′ Τσινιας), Θαναηλάκης, Στρίγγας (72′ Πουλακης), Καλφας (56’Ξαγοράρης), Ιωάννου.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης) Κατσιούλης, Γκίκας (66′ Γοργάκης), Παπαδόπουλος, Φύτρος, Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (90′ Σταφα), Ντόσκας, Αράπης, Ανδρεαδάκης, Ζέκιο (57′ Βαζέχα).