Connect with us

slideshow

Άρης για να γουστάρεις…2-0 το Χαϊδάρι.. (φωτο).

Πήρε το ντέρμπι ο Άρης Πετρούπολης…

Published

on

Με το δεξί ξεκίνησε την νέα χρονιά ο Άρης Πετρούπολης κερδίζοντας εκτός έδρας το Χαϊδάρι με 2-0 και έστειλε το μήνυμα για το ποιος είναι το μεγάλο αφεντικό στον β’ όμιλο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ποιο ορεξάτοι στο ματς και για το πρώτο τέταρτο είχαν την πρωτοβουλία χωρίς όμως να κάνουν την μεγάλη φάση.

Στο 19’ ο Κοτσολάκος έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 20’ ο Κατικαρίδης βρέθηκε πρόσωπο με τον Στουραϊτη αλλά ο Λίκα του πήρε την «μπουκιά από το στόμα» .

Στο 27’ στην πρώτη ουσιαστική προσπάθεια του ο Άρης με τον έμπειρο Μπαλογιάννη ανοίγει το σκορ πλασάροντας από κοντά τον Μαχαίρα.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο γήπεδο εκμεταλλεύτηκαν και το γεγονός ότι το Χαϊδάρι βγήκε πιο ψηλά για να ισοφαρίσει το ματς και στο 55’ ο Κονέ χάνει μοναδική ευκαιρία να κλειδώσει το παιχνίδι αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε έφυγε άουτ.

Στο 71΄ ο Κονέ έγραψε το 0-2 μετά από ασίστ του Μπαλογιάννη και άψογο τελείωμα .Στο 75’ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να μπουν ξανά στο παιχνίδι αλλά ο Στουραϊτης είπε όχι στην πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Κοτσολάκου.

Στο 76΄και στο 80΄ ο Κονέ έχασε την ευκαιρία να δώσει διαστάσεις στο σκορ αλλά και στις δυο περιπτώσεις είχε κάκιστα τελειώματα δίνοντας την ευκαιρία στον τερματοφύλακα Μαχαίρα να αποκρούσει .

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Τριτσώνη.

 

Χαϊδάρι : Μαχαίρας – Σουμελίδης – Δημητρακόπουλος – Κρητικός – Τζώννης – Κοτσολάκος – Σπυρόπουλος ( 19΄ Μπατής ) – Χριστούλης ( 76΄ Μουρούτσος ) – Spiro – Κατικαρίδης ( 80΄ Πλιακοστάμος ) – Roupi

 

Αρης Πετρ/λης : Στουραϊτης – Βλαχόπουλος – Κότσαλος – Αραπογιάννης ( 46΄ Κονέ ) – Λίκα – Μουρτζάκης( 76΄ Γεγές ) – Κυραννός ( 87΄ Τζαμαλής ) – Παούρης – Μπαλογιάννης – Λεμπέσης – Καραδημητράκης

Γράφει ο Χ. Ντάρδας

ρεπορταζ: Aφροδίτη Λαθύρη

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply