Connect with us

slideshow

Άλωσε τη Ριζούπολη η Προοδευτική με 3-2 (φώτο)

Έπιασε κορυφή η Προό

Published

on

Χιτσκοκικό φινάλε είχε το ντέρμπι στην Ριζούπολη με την Προοδευτική να χάνει μέχρι το 88΄με 2-1 και τελικά να παίρνει τη νίκη επί του Απόλλωνα στις καθυστερήσεις με 3-2. Με τη μεγάλη νίκη η Προοδευτική πάτησε κορυφή και σκόρπισε ενθουσιασμό στους περίπου 300 οπαδούς της που την ακολούθησαν στη Ριζούπολη αλλά και στους πολυπληθείς φίλους της που η καρδιά τους χτυπά για την ομάδα του Κορυδαλλού.

Ο Απόλλων προηγήθηκε στο 41΄με τον Τσιλιγκίρη αλλά η Προοδευτική απάντησε δύο λεπτά αργότερα με τον Κουμεντάκο.

Στο 62′ σε μία επίθεση του Απόλλωνα, με τον Καραδέμητρο να εκτελεί το φάουλ, ο Σούφλας έδιωξε καθαρά με το χέρι και ο διαιτητής, Μπουρμασόπουλος υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Λαζανάς έστησε την μπάλα από τα 11 βήματα και την έστειλε στα δίχτυα του Μπαντίκο ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 2-1.

Στο 88’ έγινε το 2-2 με τον Σούφλα να πιάνει το μονοκόμματο σουτ από το ημικύκλιο, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Καραδέμητρου και κατέληξε στα δίχτυα του Κόη. Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 93’. Ο Λύγκος έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Κόης έδιωξε προσωρινά, αλλά ο μοιραίος Σαββίδης στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 72΄αποβλήθηκε ο Κοροβέσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Καλός ο διαιτητής Μπουρμασόπουλος (Λάρισα) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μηνά, Τσιλιγκίρη, Σούφλα και Λύγκο.

 

Απόλλων Σμύρνης (Στάθης Σταθόπουλος): Κόης, Αντωνίου (λ.τ. 20’ Μαρίνου), Κοροβέσης, Κισκαμπάνης, Κύργιας, Σαββίδης, Μπιλίτσης, Διαμάντης, Καραδέμητρος, Λαζανάς (91’ Ζαχαρόπουλος), Τσιλιγκίρης (81’ Μπιμπίρης).

Προοδευτική (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Χαλκιάς (83’ Γρίβας), Καλαϊτζίδης (68’ Σουλελές), Βασιλάκος, Σάμιος (76’ Μπερνιδάκης), Αλεξίου, Λύγκος, Σούφλας, Μηνάς, Κουμεντάκος, Ερρίκος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply