Connect with us

4ος Όμιλος

Ανανέωσε και ο Πανούσης στον Άγιο Ιερόθεο

Published

on

Σε ακόμη μια σημαντική ανανεώση προχώρησε το διοικητικό συμβούλιο του Άγιου Ιερόθεου αφού η ομάδα των δυτικών προαστίων γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας της με τον ικανότατο ακραίο επιθετικό,΄Αγγελο Πανούση.

Ο παικτης που πριν από μερικά χρόνια αγοράστηκε από τον ΑΟ Χαϊδαρίου και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας με τις εμφανίσεις του στα μπαράζ αλλά και με τις περσινές εξαιρετικές επιδόσεις του βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Ο ‘Πάνου’ που μπορεί να αγωνιστεί και στα δυο άκρα της επίθεσης έχοντας κύριο χαρακτηριστικό του την ταχύτητα και την άριστη επαφή με τη μπάλα θα αποτελέσει ακόμή ένα σημαντικό γρανάζι στην καλοκουρδισμένη μηχανή του Νίκου Κούστα.

Αναλυτικά, το κειμενο:

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Άγγελο Πανούση. Ο 24χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός που ήταν από τους βασικούς συντελεστές της περσινής σεζόν συμφώνησε με τη διοίκηση κάτι που σημαίνει ότι για τέταρτη σεζόν θα φοράει τη φανέλα του ‘Αγιου’. Ο Πανούσης από τις πρώτες του κιόλας εμφανίσεις απέδειξε ότι διαθέτει τεράστια ποιότητα σαν ποδοσφαιριτής και ήταν φυσικό και επόμενο τεχνικό επιτελείο και διοίκηση να επιθυμούν την παραμονή του στην ομαδα. Ευχόμαστε στον Άγγελο Πανούση καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.