Connect with us

slideshow

Έκλεισε Ιορδανίδη ο Αστέρας Μαγούλας

Θα δώσει επιθετική πνοή

Published

on

Σε μια σπουδαία μεταγραφική επιτυχία προχώρησε η διοίκηση του Αστέρα Μαγούλας, στην προσπάθεια που κάνει να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του προέδρου της ομάδας, Αντώνη Ρόκα, υπέγραψε στην ομάδα της Μαγούλας, ο Νίκος Ιορδανίδης από τη Χαλκίδα.

Ο έμπειρος και ικανός επιθετικός που μαζί με τον Μανίκα θα αποτελέσουν τρομερό δίδυμο, είχε προ ημερών ζητήσει από τον πρόεδρο της Χαλκίδας κ Ταρνάρα, να αποδεσμευθεί από τη Χαλκίδα, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Ο Σερραίος επιθετικός αγωνίστηκε στην Α Εθνική 4 χρόνια με τον ΟΦΗ, 71 συμμετοχές 10 γκολ, 2 χρόνια με τον Ακράτητο 26 συμμετοχές 6 γκολ, 1 χρονο με την Καλλιθέα 10 συμμετοχές 1 γκολ και 1 χρόνο στην Πάφο της Κύπρου, 19 συμμετοχές 5γκολ.

Στη Β. Εθνική, 2 χρόνια με τον Αγροτικό Αστέρα 35 συμμετοχές 12 γκολ, 1 χρόνο στον Πανσερραϊκό 5 συμμετοχές και 1 χρόνο στον Ολυμπιακό Βόλου, 26 συμμετοχές 1 γκολ.

Στη Γ. Εθνική, 2 χρόνια στην Αγία Παρασκευή, 55 συμμετοχές 24 γκολ και 1 χρόνο στον Παναιγιάλειο, 21 συμμετοχές, 6 γκολ.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply