Connect with us

slideshow

Στο γήπεδο του ΣΕΦ αύριο ο ΓΓΑ

Την ανακατασκευή του γηπέδου αναμένεται να εξαγγείλει ο κ. Μπιτσαξής

Published

on

Το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα επισκεφτεί αύριο στις 2 το μεσημέρι ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Πάνος Μπιτσαξής μαζί με το επιτελείο του από τη ΓΓΑ. Από την ΕΠΣ Πειραιά έχουν κληθεί να δώσουν το παρών εκπρόσωποι των Πειραϊκών σωματείων προκειμένου να συζητήσουν το τεράστιο γηπεδικό πρόβλημα που υπάρχει.

Ο ΓΓΑ τέτοιο καιρό πέρυσι στη γιορτή της ΕΠΣΠ είχε εξαγγείλει τρία έργα. Την δημιουργία αθλητικού Κέντρου στον Άνω Κορυδαλλό , την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και την πλήρη ανακατασκευή του Γηπέδου στο Σ.Ε.Φ.

Πριν από οκτώ μήνες , ο κ.Μπιτσαξής ειδοποίησε την διοίκηση της ΕΠΣΠ ότι λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων θα πραγματοποιηθεί μόνο το τελευταίο από τα τρία έργα. Πρόσφατα με νέα επιστολή ο ΓΓΑ επανέλαβε ότι στα άμεσα σχέδια της Πολιτείας είναι να ξεκινήσουν οι εργασίες στο ΣΕΦ. Ελλείψει χρημάτων το έργο αναμένεται να πραγματοποιηθεί με χρηματοδότηση από τον ΟΠΑΠ, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας .Αυτό ίσως να εξαγγείλει αύριο ο κ. Γενικός.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply