Connect with us

slideshow

O Bύζας 2-1 τον Αγροτικό Αστέρα..

Published

on

Μετά από καλή εμφάνιση ο Βύζας Μεγάρων βγήκε κερδισμένος στην 13η αγωνιστική απο τους άλλους διώκτες του Φωκικό Ηρακλή Ψαχνών Θρασύβουλο αφού επικράτησε του Αγροτικού Αστέρα 2-1 και ξέφυγε απο την επικίνδυνη ζώνη.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 2′ δυνατό σούτ του Ηλιόπουλου πέρασε ξυστά άουτ. Ενα λεπτό αργότερα ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Παγώνης έβγαλε την σέντρα απο τα δεξιά και ο Ασπρίδης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του 1-0. Στην συνέχεια 9′ δυνατό σούτ του Γεωργακόπουλου μπλόκαρε ο Γιακουμής. Στο 12′ σούτ του Βλαχόπουλου μπλόκαρε ο Κοτταράς. Ενα λεπτό αργότερα δυνατό σούτ του Μουστάκη έφυγε άουτ. Στο 28′ εκτέλεση φάουλ του Μωυσίδη ο Γεωργακόπουλος έπιασε την κεφαλιά άουτ. Φάουλ 30′ του Λίτση απέκρουσε ο Γιακουμής. Στην συνέχεια 33′ σούτ του Βλαχόπουλου απέκρουσε ο Κοτταράς. Στο 40′ δυνατό σούτ του Καρακατσάνη απέκρουσε ο Κοτταράς. Σωτήρια απόκρουση στο 46′ του Κοτταρά πάνω στην γραμμή το εξ επαφής σούτ του Πάμποε. ΓΚΟΛΛΛΛΛΛ 50′ φάουλ του Μωυσίδη άσοχη έξοδο του Γιακουμή η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα 2-0. Τρια λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Καπνίδη απέκρουσε ο Κοτταράς. ΓΚΟΛΛΛΛΛ 55′ ο Καρακατσάνης με απεθείας φάουλ μείωσε σε 2-1. Στο 65′ δυνατό σούτ του Ροβίθη απέκρουσε ο Γιακουμής. Στο 73′ δυνατό σούτ του Βοσκόπουλου μέσα απο την περιοχή άουτ. Δυνατό σούτ του Ασπρίδη 88′ πάνω απο τα δοκάρια.

 

 

 

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας) Βοηθοί: Λάμιας (Μεσσηνίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας). 4ος: Καρυοφίλης(Πειραιά) Κίτρινες: Βοσκόπουλος 61′ Ηλιόπουλος 75′ Γεωργακόπουλος 77′

 

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

4-3-3(προπονητής Δημήτρης Οικονόμου):

Κοτταράς, Φραγγής, Μουστάκης, Λίτσης, Ροβίθης, Παγώνης, Πέτρου, Νταντάμης, Μωυσίδης, Γεωργακόπουλος, Ηλιόπουλος.

ΠΑΓΚΟΣ: Μητρογιάννης, Τριάντος, Σταμέλος, Μιχελής.Απόντας: Χριστοφιλέας.

 

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 4-2-3-1(προπονητής Γιώργος Κούτσης): Γιακουμής,Βοσκόπουλος,Ασπρίδης,Τσατσάς,Βλαχόπουλος,Καρακατσάνης,Σαμουηλίδης,Πετρίσεβιτς,Σαχινίδης,Προβατίδης(32’Καπνίδης), Πάμποε.

ΠΑΓΚΟΣ: Λαμπάκης,Σίνης,Οκομούσης,Μάντζιος,Καπνίδης,Ελευθεριάδης.

ΑΠΟΝΤΕΣ: Μερεσιώτης, Παπαδόπουλος, Τσουκαλίδης.

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΣΥΒΑΚΗ

Με το βλέμμα του νέου επενδυτή Κώστα Κοσσυβάκη(φωτό) και 500 φιλάθλους αλλά και αρκετούς παίκτες ελεύθερους και προπονητές βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου των Μεγάρων. Μεταξύ αυτών ο Αντώνης Δρακόπουλος, Μίλτος Γκόφας, Σπύρος Δημόπουλος(Φούκος),Χρήστος Ππαπασπύρου,ακόμα ο Σταύρος Χρουσαλάς,Κώστας Τσολάκης, Σωκράτης Τυρλής κ.α.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply