Connect with us

slideshow

Πέταξε του τρεις βαθμούς ο Ελευσινιακός 1-1 με την ΑΕ Ζεφυρίου..

Published

on

Σε κακή μέρα ο Ελευσινιακός πλήρωσε την χαλαρότητα στο παιχνίδι του αλλά και την έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και τελικά μοιράστηκε τέρματα και βαθμούς με την ομάδα του Ζεφυρίου που πρέπει να σημειώσουμε ότι κατέβηκε στο γήπεδο με ένδεκα ποδοσφαιριστές !!

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 20’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαννακόπουλου και δέχθηκαν την ισοφάριση στο 50 από τον Μιχαηλίδη που πλάσαρε όμορφα τον Πορανίδη καθώς βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας των Ελευσίνιων μετά από κάθετη πάσα του Ρενιέρη.

Στο 85ο οι γηπεδούχοι κλότσησαν την ευκαιρία να πάρουν την νίκη καθώς το πέναλτι που καταλόγισε ο ρέφερι Μάντης και εκτέλεσε ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε ο Αλεβίζος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο σημείο αυτό οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή με αποτέλεσμα να διακοπή το παιχνίδι να υπάρξει ένταση στον αγωνιστικό χώρο αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το γεγονός δεν πήρε έκταση. Στο σημείο αυτό ο ρέφερι Μάντης απέβαλε τον Αραμπατζή με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 89’ ο Κανταρτζής εκτέλεσε με δύναμη φάουλ έξω από την περιοχή με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων .

Καλός ο ρέφερι Μάντης με βοηθούς τους Κασαβέτη και Καπρέτσο.

ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Πορανίδης, Θεοδωρόπουλος, Tσιανάκας(91’ Αδάμ), , Στάθης, Ευσταθιάδης, Σιδηρόπουλος, Βούκα, Πανιτσίδης(66’ Λιαιλίας) , Καταρτζής, Φατσιόν(76’ Ιακωβίδης), Γιαννακόπουλος.

AE ZΕΦΥΡΙΟΥ: Αλεβίζος, Αραμπατζής, Μιχαηλίδης, Γιάγκος, Κλαπάκης Καζάντζης, Κουτσιούμπας ,Ρενιέρης , Σκανδάλης, Πρισιμιτζής , Χατζηγιάννης.

Χ.Ντάρδας

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply