Connect with us

slideshow

Καθάρισε νωρίς ο Πανελευσινιακός Ηρακλή και κατηγορία..(φωτο)

Νίκησε 3-0 τον συμπολίτη Ηρακλή

Published

on

Δέκα λεπτά χρειάστηκε ο Πανελευσινιακός για να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Ηρακλή Ελευσίνας, τον οποίο νίκησε με 3-0 και να ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον για την επιστροφή του στο περιφερειακό μετά και την ισοπαλία του Άτταλου στα Άνω Λιόσια.

Προτού καν αρχίσει το τοπικό ντέρμπι στο «Γ. Ρουμελιώτης» είχε κιόλας λήξεικαθώς στο 5΄ο Ανδρεάδης, από εμφανή θέση οφσάιτ έκανε το 1-0 και στο 10΄ο Νάκας σημείωσε το 2-0. Στη ίδια φάση είχε προηγηθεί σουτ στο δοκάρι από τον Τούση ενώ δοκάρι είχε στο 38΄και ο Μακρίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής Ελευσίνας είχε τη μοναδική ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι για να μειώσει με τον Παροτσίδη στο 65΄όταν μετά από σέντρα του Μονέ έπιασε το σουτ άουτ μέσα από την μικρή περιοχή.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 89΄και πάλι ο Ανδρεάδης.

Με λάθη ο διαιτητής Δημόπουλος. Για το πρώτο γκολ του Πανελευσινιακού καθώς και για μια ακόμη περίπτωση οφσάιτ ελέγχεται ο βοηθός διαιτητή Πρέτζας. Χωρίς προβλήματα ο Φαρμάκης.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Τσαλκιτζίδης, Πέππας, Λένα, Κυριακίδης(67΄Μουατζίρη), Μπακατσέλος, Καρκαμπάσης (46΄Παροτσίδης), Μεχμέτογλου, Δρούγος, Παπαδόπουλος, Μονέ, Μπασέτας.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσουκαλάς, Μπαγδάτογλου, Τζαφεράκος, Καριαβούλας, Νάκας, Αποστολάτος (72΄Ράεντ), Ευαγγέλου, Τούσης ( 87΄Κουϊμτζίδης), Παπαευθυμίου (61΄Δούκας), Ανδρεάδης, Μακρίδης.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply