Connect with us

slideshow

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. δεν εντέλλεται, δεν λειτουργεί, ούτε διοικεί – ΠΟΤΕ – μέσω «κοινοποιήσεων»

Ανακοίνωση με αιχμές..

Published

on

Δελτίο τύπου εξέδωσε η ΕΠΣΠ σχετικά με την ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά με την οποία αποφάσισε να άρει την εμπιστοσύνη της στο μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Πειραια Νίκο Αγαδάκο.

Στην ανακοίνωση η ΕΠΣΠ αναφέρει τα παρακάτω:

Στην ζωή, όπως και στις διοικητικές επιλογές δεν υπάρχουν «προβλήματα», υπάρχουν ΛΥΣΕΙΣ.

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. αντιμετωπίζει οτιδήποτε προκύπτει στην διοικητική διαδικασία με ΓΝΩΜΟΝΑ και απαραίτητη προϋπόθεση, την θεσμική – και εκ των προτέρων – επικοινωνία, ειδικά σε θέματα που αφορούν Επιτροπές της, μέλη τους – και για τις οποίες έχει την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ, την ΚΥΡΙΑ ΚΡΙΣΗ και ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ.

Τέτοια ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ – ΑΥΤΟΝΗΤΗ – ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ή αίτημα συζήτησης – συνάντησης με την Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. από την Διοίκηση του Σ.Δ.Π.Π. – επί καταληκτικών εκτιμήσεων – που αναφέρονται στην ανακοίνωση του Σ.Δ.Π.Π. της 23.2.2012, σχετικά με την «Άρση εμπιστοσύνης σε μέλος της ΕΔ/Ε.Π.Σ.Π.» δεν υπήρξε.

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. δεν εντέλλεται, δεν λειτουργεί, ούτε διοικεί – ΠΟΤΕ – μέσω «κοινοποιήσεων», εκ των «υστέρων εκτιμήσεων» ή «κατ’ επιταγήν».

Λειτουργεί θεσμικά, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΑ, – με κριτήριο τη συνεργασία, την συνευθύνη, την συνεννόηση, την εξάντληση όλων και των όποιων περιθωρίων υφίστανται – πριν προβεί σε τελικές εκτιμήσεις και αποφάσεις της, σε οποιονδήποτε τομέα ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ της.

Υπ’ αυτό το πρίσμα, η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. θα εξετάσει το ανωτέρω θέμα που προέκυψε σε έκτακτη σύγκληση της Εκτελεστικής Γραμματείας της την ΚΥΡΙΑΚΗ 26.2.2012 και την απόφαση της οποίας θα εισηγηθεί στην προσεχή προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου την Τρίτη 28.2.2012 στις 19.00.

Η απόφαση αυτή του προσεχούς Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π. θα κοινοποιηθεί στα σωματεία μέλη μας, ως και στην Διοίκηση του Σ.Δ.Π.Π. – ως θεσμικά υποχρεούμεθα.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply