Connect with us

7ος Όμιλος

Επαφή με Σταυρακοπουλο η Θύελλα Καμαριου

Published

on

Σίγουρα στην Θύελλα Καμαρίου αυτό που επείγει είναι η επόμενη ημέρα και πιο συγκεκριμένα να γινουν γνωστά τα ονόματα που θα αναλάβουν ως νέα διοίκηση μετά τις αρχαιρεσίες που θα λάβουν χώρα.

Ωστόσο ένα από τα ζητήματα που είναι ανοιχτά και θα πρέπει να κλείσουν μετά την ανάληψη της νέας διοίκησης είναι και το θέμα του προπονητή.

Η αποχώρηση του Κώστα Μιχάλη από την τεχνική ηγεσία δημιούργησε κενό που θα πρέπει να καλυφθεί και ήδη ένα όνομα που παίζει… δυνατά για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του είναι εκείνο του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου.

Ο έμπειρος και πετυχημένος προπονητής το προηγούμενο Σάββατο βρέθηκε αυθημερόν στο νησί του Ηφαιστείου και είχε συζήτηση με ανθρώπους της ομάδας.

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα ωστόσο δεν πάρθηκε κάποια απόφαση τελική κάτι που θα συμβεί τις επόμενες ημέρες εφόσον ανακοινωθεί το νέο διοικητικό σχήμα.

Εφόσον γίνει αυτό, οι δυο πλευρές θα ξανακαθίσουν στο τραπέζι και θα παρθεί η απόφαση για το αν ο Σταυρακόπουλος αναλάβει ή οχι το τιμόνι της Θύελλας Καμαρίου.

Όσον αφορά το βιογραφικό του, ο Σταυρακόπουλος κέρδισε το σεβασμό όλης της Ελλάδας την περσινή σεζόν όταν κατόρθωσε να πετύχει το… ακατόρθωτο στον πάγκο του Αγιου Ιερόθεο παραλαμβάνοντας μια ομάδα στην προτελευταία θέση με την οποία έκανε ένα εκπληκτικό ντεμαράζ κερδίζοντας την παραμονή.

Με την ίδια ομάδα είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία κερδίζοντας τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο με σκορ 2-3.

Μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Αετό Κορυδαλλού, Δόξα Βύρωνος κερδίζοντας την άνοδο στην Γ’ Εθνική, Φωστήρα Αθηνών και Ίκαρο Καλλιθέας.