Connect with us

slideshow

Έκλεισε τελικά ο Μανωλάς – 600 η ΑΕΚ – Ριγμένος ο Θρασύβουλος!

Μόνο 30.000 ευρώ στην Φυλή…

Published

on

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις και επαναλαμβανόμενες αρνήσεις της ΑΕΚ η μετεγγραφή του Κώστα Μανωλά στην ουκρανική ομάδα ολοκληρώθηκε. Η “Ένωση” βάζει στα ταμεία της 600.000 ευρώ, ο Θρασύβουλος 35.000 ευρώ και η Ντιένπρ έχει τον πρώτο λόγο για κάθε ποδοσφαιριστή των “κιτρινόμαυρων”.

 

Εκεί που φαινόταν πως ο Κώστας Μανωλάς θα επιστρέψει άπραγος στην Αθήνα, τελικά η μετεγγραφή του στην Ντνιέπρ ολοκληρώθηκε. Η ΑΕΚ αρνήθηκε στην πρόταση των 500.000 ευρώ των Ουκρανών και όλα έδειχναν… “ναυάγιο”.

 

Ωστόσο οι διοικούντες της Ντνιέπρ και η συμφωνία επετεύχθη με όρους που μάλλον αποτελούν παγκόσμια πρωτοτυπία. Για να γλιτώσει τον “βραχνά” του ποσοστού μεταπώλησης που διατηρούσε ο Θρασύβουλος (30%), η μετεγγραφή του παίκτη έκλεισε στις 100.000 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα της Φυλής θα βάλει στα ταμεία της μόλις 35.000 ευρώ.

 

Τα υπόλοιπα 600 χιλιάρικα πηγαίνουν καθαρά στο ταμείο της “Ένωσης” με την δέσμευση πως η Ντνιέπρ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για οποιονδήποτε παίκτη των “κιτρινόμαυρων” μέχρι το καλοκαίρι.

newsit

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply