Connect with us

7ος Όμιλος

Τσαφταρίδης: “Να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο του Αιγάλεω τίτλους”

Published

on

Αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που τα τελευταία τρια χρόνια μετράει δυο πρωταθλήματα με τις φανέλες της Παναχαϊκής και του ιστορικού Αιγάλεω.

Ο Γιώργος Τσαφταρίδης πλέον στα 28 του χρόνια γνωρίζει αρκετά καλά τα μονοπάτια του πρωταθλητισμού, με τον ίδιο να έχει ωριμάσει ποδοσφαιρικά και να παραμένει για δεύτερη σεζόν στο Αιγάλεω.

Ο ίδιος μέσω δηλώσεων του αναφέρθηκε στους λόγους που παρέμεινε στο σύλλογο λέγοντας: “Υπήρξε αμοιβαία εκτίμηση. Όταν άλλωστε ανήκεις σε ένα σύλλογο με τόσο μεγάλη δυναμική, δεν σκέφτεσαι πως θα φύγεις αλλά πως θα παραμείνεις για να δουλέψεις, να βελτιωθείς και να πανηγυρίσεις ανόδου. Στο Αιγάλεω πέρυσι ήρθε με την προοπτική να κατακτήσω τίτλους και το ξεκίνημα ήταν ιδανικό. Ευχαριστώ την οικογένεια Παλτόγλου και την τεχνική ηγεσία για τη στήριξη”.

Ερωτηθείς για τη νέα χρονιά και πως τη φαντάζεται ο ίδιος υπογράμμισε: “Παίζουμε σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά το Αιγάλεω δεν κοιτάζει κατηγορίες και δεν ξεχωρίζει παιχνίδια. Κάθε παίκτης που αγωνίζεται σε αυτή την ομάδα θέλει να κερδίζει και στην προπόνηση. Ο κόσμος δικαίως έχει απαιτήσεις αφού έχει δει το σύλλογο να σημειώνει τη μια επιτυχία μετά την άλλη. Οφείλουμε να προσπαθούμε για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο και υπερήφανο που έρχεται στο γήπεδο”.

Στον επιλογο του αναφέρθηκε στις προσωπικές του φιλοδοξίες λέγοντας: “Συμβαδίζουν με της ομάδας. Δεν μπορούμε στο Αιγάλεω να συμβιβαστούμε με κάτι πέρα από τις νίκες. “Διψάμε” για διάκριση και θα το αποδείξουμε”.