Connect with us

7ος Όμιλος

Ανακοίνωσε Γερώνυμο ο Ηλυσιακός

Published

on

Στον Ηλυσιακό ο στόχος είναι ένας. Η ομάδα να διατηρήσει το ανταγωνσιτικό της πρόσωπο και αυτό θα συμβεί εφόσον αποκτηθούν παίκτες που θα θέλουν να διακριθούν φορώντας τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου.

Ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει με τον Γιώργο Χερίδη να κάνει ήδη τις πρώτες του εισηγήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό στην ομάδα του κέντρου θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ένα πρόσωπο που τα τελευταία χρόνια είχε αρκετά καλή παρουσία με τη φανέλα του ΟΦ Χολαργού.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του ”κιτρινόμαυρου” επιτελείου θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο Μανώλης Γερώνυμος, Ο 20χρονος δεξιοπόδαρος μπακ-χαφ είπε το ναι στην πρόταση που του κατατέθηκε και έτσι εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας. Η κίνηση αυτή δείχνει την πεποίθηση ότι οι Ζωγραφιώτες θέλουν να στηριχθούν σε ένα νεανικό σχήμα που θα προσπαθήσει να… κολλήσει με τον περσινό κορμό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Η διοίκηση του Ηλυσιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Γερώνυμο. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 20 ετών και μέχρι πρότινος άνηκε στην ομάδα του ΟΦ Χολαργού. Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και ομάδες-προσωπικές επιτυχιες.