Connect with us

7ος Όμιλος

Ισοπαλία στο φιλικό ανάμεσα σε Πανθηραϊκό και Θύελλα Καμαρίου

Published

on

Η συγκεκριμένη εποχή έχει την ιδιαιτερότητα να πραγματοποιούν αρκετές ομάδες φιλικές αναμετρήσεις προκειμένου στην έναρξη του πρωταθλήματος να είναι έτοιμες και να παρουσιαστούν ανταγωνιστικές.

Θύελλα και Πανθηραϊκός, Πανθηραϊκός και Θύελλα σήμερα έδωσαν σήμερα μια φιλική αναμέτρηση αμφότεροι στο γήπεδο των Φηρών αφήνοντας ικανοποιημένο το κοινό που βρέθηκε για να παρακολουθήσει το ματς παρά το 0-0.

Οι φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες ήταν λιγοστές όμως αμφότερες οι ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία έχοντας πρωταγωνιστικούς στόχους.

Ο Βαγγέλης Χαντές, προπονητής της Θύελλας με τη λήξη του ημιχρόνου προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ ο Γιάννης Σιλεβιστάς εκτός του Ζωντού που αντικατέστησε τον Ντούνη στο ημίχρονο, σταδιακά χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες.

Διαιτητής Παντελάκης βοηθοί Βαιλας και Ελευθεριαδης

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Ντούνης, Χούσα, Μπιρμπίλι, Λούκας, Περιάλης, Παπασάββας, Κορέτα, Κόντι, Τσιμικλής, Χουζούρης, Παληγεώργος.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Ζωντός, Βαλβανόπουλος, Γεωργαντής, Νομικός, Κορακιανίτης, Κρεμμύδας, Τερν, Σέιτ, Ντούνιας.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Χαντές)Ανδριόλας, Παπαζαχαρίας, Ερρίκος, Σιμιτσής, Ηλιόπουλος, Μαυρομάτης, Τσιούλος, Παπαγγελής, Μπουσάι, Γεωργιάδης ,Φύτρος.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι Λιγνός, Σπανός, Μαντούσης, Φίλων, Αργυρίου, Καραλής, Αρκούδας, Ζέλο, Τσουκαλάς, Νίκα, Τουγουντζόγλου.