Connect with us

slideshow

Λύτρωση στο 90′ ο Βύζας 1-0 την Λάρισα..(φωτο)

Καθάρισε στο τέλος ο Φαρουκ..

Published

on

Υστερα απο ένα συναρπαστικό παιχνίδι ο Βύζας Μεγάρων επικράτησε της Λάρισας με 1-0 και ελπίζει την παραμονή του στην κατηγορία. Οι παίκτες του Νίκου Πατσίρη είχαν πάθος δύναμη και τσαγανό και προσπάθησαν να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Δίκαια στο τέλος οι 1.500 φίλαθλοι χειροκρότησαν τους παίκτες.

 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 16’ο Γκρούμπεσιτς έγινε κάτοχος της μπάλας τετ-α-τετ με τον Μιχελή σούταρε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Οικονομόπουλος έβγαλε την σέντρα απο τα δεξιά ο Ηλιόπουλος έπιασε την κεφαλιά που πέρασε ξυστά άουτ. Στην συνέχεια στο 26′ κόρνερ του Λίτση κεφαλιά του Ηλιόπουλου απέκρουσε σωτήρια ο Σωτηρίου. Στο 50′ συρτή σέντρα του Λίτση απο τα αριστερά ο Παυλίδης έπιασε το σούτ πάνω απο τα δοκάρια.Εξι λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Μωυσίδη πάνω απο τα δοκάρια του Σωτηρίου. Στο 65′ δυνατό σουτ του Νταντάμη έφυγε άουτ. Στο 90′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Λίτσης έβγαλε την σέντρα απο τα αριστερά έδιωξε στα τυφλά ο Κατσιαρός και ο Φαρούκ Ελ Ελά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Σωτηρίου 1-0. Στις καθυστερήσεις 90+3 ο Μπλέντι παρά λίγο να κάνει την ζημιά το σούτ έφυγε σύριζα άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μιχελή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαντάκης (Ημαθίας)ΒΟΗΘΟΙ: Σίπκας (Πέλλας), Παλαμίδας (Λακωνίας)4ος: Ανούσος (Λακωνίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χριστοφιλέας 13′ Νεμπεγλέρας 13’Οικονομόπουλος 35’Πέτρου 40’Αραμπατζής 74′

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Γεωργόπουλος (Αρκαδίας)

 

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(υπηρεσιακός προπονητής Νίκος Πατσίρης):

Μιχελής, Λίτσης, Χριστοφιλέας, Χάλαρης, Πέτρου(75’Μουστάκης),Οικονομόπουλος, Μωυσίδης,

Νταντάμης(89’Φραγκής) Φαρούκ,Ηλιόπουλος,Παυλίδης(84’Ροβίθης)

ΠΑΓΚΟΣ:Μητρογιάννης,Πούρνος,Παγώνης,Τριάντος

 

ΛΑΡΙΣΑ(προπονητής Νίκος Κεχαγιάς):

Σωτηρίου,Κατσιαρός,Κολοβέτσιος,Ψωμάς,Αραμπατζής,Ααράμπ(5’λόγω τραυματισμού Χαντζής),Νεμπεγλέρας,Καρανίκας,Μπλέντι,Βούζας(67’Ζεκίνια)Γκρούμπιεσιτς(53’Λαιμάντ).

ΠΑΓΚΟΣ:Βοσνιάδης,Παπαγεωργίου,Πίνα,

 

***Παρόντες στο γήπεδο ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κ.Μιχάλης Τζανόπουλος,απο την επιτροπή παρατηρητών ο πρόεδρος κ.Κώστας Διολέτης,ο Γιάννης Στάθης,ο παλιός παίκτης της ΑΕΚ Τόνι Σαβέφσκι ο πρόεδρος του Αστέρα Μαγούλας Αντώνης Ρόκκας,ο παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Νίκος Νταμπίζας, ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου της ΕΠΟ κ.Νίκος Προύντζος,οι προπονητές Ηλίας Φυντάνης,ο Πέτρος Δημητρίου, ο Αντώνης Δρακόπουλος, ο Σπύρος Φούκος κ.α.

***Η ομάδα του Βύζα είχε να κερδίσει απο την 15η αγωνιστική στο μάτς με τον Αγροτικό Αστέρα που είχε επικρατήσει με 2-1.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply