Connect with us

slideshow

Mεγάλο διπλό ο Αστέρας 2-0 τον Ηλυσιακό.

Μανίκας και Έβερετ οι σκόρερ..

Published

on

Ο Αστέρας Μαγούλας ύστερα απο ωραία εμφάνιση επικράτησε στο γήπεδο Ζωγράφου του Ηλυσιακού με 2-0 και ελπίζει την παραμονή του στην κατηγορία..

Οι παίκτες του Αντώνη Πριόνα με σωστή αμυντική τακτική και ξαφνικές αντεπιθέσεις στάθηκαν σαν ίσος προς ίσον απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες και οι φίλαθλοι του Αστέρα πανηγύρισαν έξαλλα την μεγάλη επιτυχία.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 10′ ΓΚΟΛΛΛ ο Ιορδανίδης έβγαλε την συρτή σέντρα απο τα δεξιά και ο Μανίκας με προβολή απο κοντά σημείωσε το 0-1.

Δέκα-πέντε λεπτά αργότερα 25′ ο Μανίκας σέντραρε απο τα αριστερά και ο Ιορδανίδης απο κοντά δεν μπόρεσε χάνοντας σίγουρο γκόλ.

Στην συνέχεια 35′ σωτήρια απόκρουση του Αγριμάκη σε δυνατό σούτ του Φωστέρη έξω απο την περιοχή.

Τρία λεπτά αργότερα 38′ ο Λιοσάτος έκανε άνω-κάτω την άμυνα του Αστέρα το χλιαρό σούτ μέσα απο την περιοχή απέκρουσε ο Αγριμάκης.

Σο 48′ κόρνερ του Αγκόλι κεφαλιά του Τσεπέ έφυγε άουτ. Ενα λεπτό αργότερα δυνατό σούτ τπυ Παππά πέρασε σύριζα άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Αγριμάκη. Στο 80′ ο Μανίκας έδωσε την ασίστ στον Κορνελάτο μπήκε μέσα στην περιοχή

Ενα λεπτό αργότερα δυνατό σούτ του Κορνελάτου απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Μουκέας. Στην συνέχεια δυνατό σούτ του Μανίκα μέσα απο την περιοχή απέκρουσε και πάλι ο Μουκέας.

Στο 83′ ΓΚΟΛΛΛ ο Εβερετ με καρφωτή κεφαλιά ύστερα απο κόρνερ του Χρυσάφη 0-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουλούδης (Λέσβου)

Κίτρινες: Εβερετ 10′ Κονέ 20′ Τσατσαρής 31′ Ξένος 55′ Ιορδανίδης 55′ Κολοβός 56′ Κορνελάτος 63’Μανίκας 65′

ΒΟΗΘΟΙ: Σκούρτης–Πυργάκης (Κορινθίας).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ(προπονητής Σάκης Δέδες): Μουκέας, Αμανατίδης, Βατίστας, Ξένος, Τσατσαρής, Τσεπές(75’Κωνσταντίνου), Μπούμπας, Καιμακαμούδης,Φώσκολος(46’Παππάς), Φωστέρης, Λιοσάτος(46’Αγκόλι).

ΠΑΓΚΟΣ: Δράμπαλης, Παππάς, Αγκόλλι, Κωνστατίνου,Τσακιράκης, Κολοβός, Ντεκίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(προπονητής Αντώνης Πριόνας): Αγριμάκης, Λαζούρας, Λάμπρου, Κολοβός, Μαρής, Κονέ, Εβερετ, Χρυσάφης)90+6 Πατσιονίδης), Κορνελάτος(90’Σερέπας), Μανίκας(90+ 5′ Ρόκκας), Ιορδανίδης.

ΠΑΓΚΟΣ: Παλιγκίνης, Ρόκκας, Πατσιονίδης, Μπούγιας, Σιακαβάρας, Σερέπας, Κουσουρής.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply