Connect with us

slideshow

Άρωμα τίτλου στο Ταύρο!

Φωστήρας και Ελπιδοφόρος κοντράρονται σήμερα (17.00), στο ματς της χρονιάς!

Published

on

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Τα ψέματα τελείωσαν! Το συγκεκριμένο παιχνίδι το περίμενε -αν όχι όλο- το μεγαλύτερο φάσμα του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου, με δεδομένο ότι θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την κατάκτηση του τίτλου! Η αναφορά μας γίνεται στην αναμέτρηση, η οποία θα λάβει χώρα σήμερα στις 17.00 στο γήπεδο του Ταύρου, ανάμεσα στον Φωστήρα και τον Ελπιδοφόρο. Αμφότεροι σύλλογοι θα παραταχθούν στο γήπεδο χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, έχοντας ως κοινό στόχο την νίκη, η οποία θα σημάνει πολλά! Για τους «κιτρινόμαυρους»: Μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Όσο για τους «κυανέρυθρους»: Είσοδος στο… κόλπο, όσον αφορά την υπόθεση τα τίτλος. Καταλαβαίνεις λοιπόν κανείς, ότι στον αγωνιστικό χώρο θα… πέφτουν κορμιά. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός, πως ο περισσότερος κόσμος το αναφέρει ως το. ματς της χρονιάς! Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η οπτική γωνία των πρωταγωνιστών, λίγες ώρες πριν το εναρκτήριο λάκτισμα.

 

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ

 

Ψυρόπουλος: Θέλει καρδιά και ψυχή!

 

Μπορεί ο «Φονέας» να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τον Ελπιδοφόρο, ωστόσο άπαντες στο στρατόπεδο του ιστορικού συλλόγου κρατούν χαμηλά τους τόνους. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα στου συλλόγου, ο προπονητής Κώστας Ψυρόπουλος, ο οποίος τόνισε: « Εδώ που έχουμε φτάσει όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Είναι σημαντικό ότι διεκδικούμε επί ίσους όροις το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως το συγκεκριμένο ματς θα καθορήσει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του τίτλου. Από την πλευρά μας έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία, κάτι που νομίζω ότι το αποδεικνύουν και τα αποτελέσματα. Αυτά τα ματς τα παίρνει η καρδιά και η ψυχή» Εν συνεχεία ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στα στοιχεία εκείνα που θα κρίνουν το ντέρμπι, υποστηρίζοντας: « Όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη θα βγει νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο. Εάν καταθέσουμε τη ψυχή μας στο γήπεδο και έχουμε εικόνα ανάλογη με εκείνη των προηγούμενων παιχνιδιών πιστεύω πως όλα θα πάνε κατ’ ευχήν».

Καζάντζης: « Απόδειξη. η πορεία μας»!

 

Παράλληλα ο πρόεδρος των «Φονέα», Σταμάτης Καζάντζης παρουσιάστηκε με τη σειρά του αισιόδοξος όσον αφορά την έκβαση της αναμέτρησης σε δηλώσεις του τόνισε χαρακτηριστικά: « Είναι ένα παιχνίδι το οποίο αποτελεί για εμάς ακόμη ένα τελικό! Πιστεύω ότι εάν καταφέρουμε και ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, θα έχουμε πραγματοποιήσει ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Το ότι θα αγωνιστούμε στην έδρα μας αποτελεί πλεονέκτημα για εμάς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υποτιμάμε τον αντίπαλο. Η μέχρι τώρα πορεία μας τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο έχει αποδείξει ποιος διαθέτει την καλύτερη ομάδα. Τα παιδιά όπως όλοι στην ομάδα έχουμε πιστέψει στην άνοδο». Στη συνέχεια ο «ισχυρός» άνδρας του σωματείου έκανε λόγο για τα μέτρα που έχουν παρθεί, ενώ δεν παράλειψε να δώσει τη δική του ευχή προσθέτοντας: «Από την πλευρά μας σαν διοίκηση έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά! Από εκεί και πέρα εύχομαι να γίνει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια και ας κερδίσει η καλύτερη ομάδα, που ελπίζουν να είναι ο Φωστήρας»! Σε σχετική ερώτηση για το που οφείλεται αυτή η αξιοζήλευτη πορεία της ομάδας, ο Σταμάτης Καζάντζης υποστήριξε: « Καταρχήν το μυστικό της πορείας μας κρύβεται στο σωστό προγραμματισμό. Η ομάδα μας λειτουργεί πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα, όμοια με εκείνα του Ατρόμητου Αθηνών. Επιπλέον, όσον αφορά το διοικητικό αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα όλα λειτουργούν με οργάνωση και όλοι μαζί βλέπουμε οι προσπάθειες μας να αποδίδουν καρπούς.

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply