Connect with us

slideshow

Φονικό..”Δώρο” στον Ταύρο (φώτο – Video)

Με γκολ-ποίημα του Σπύρου Δωροβίνη στο 93′ ο Φωστήρας κέρδισε τον Ελπιδοφόρο (2-1) και «αγκάλιασε» τον τίτλο!

Published

on

Όταν το καλοκαίρι οι ιθύνοντες του Φωστήρα ξεκινούσαν το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, κανείς δεν περίμενε πως αυτή η ομάδα με το πέρας της 22ης αγωνιστικής θα κατακτούσε ουσιαστικά το τίτλο. Ωστόσο, ο Σπύρος Δωροβίνης και η. παρέα του είχαν εντελώς αντίθετη άποψη! Οι «κιτρινόμαυροι» αφού κατέκτησαν πρώτα το Κύπελλο, χθες το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου νίκησε και τον έτερο συνδιεκδικιτή Ελπιδοφόρο και πλέον η επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίας είναι πιο κοντά από ποτέ! Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν σε ακόμη ένα ματς  ο Σπύρος Δωροβίνης, ο οποίος κι ενώ το ρολόι έδειχνε το 93′, εκμεταλλεύτηκε τη λάθος πάσα του Καραμπά και με ένα εκπληκτικό σουτ από απόσταση 45′ μέτρων, έπιασε στον. ύπνο το Τσούκα, στέλνοντας τους περίπου 1000 φίλους του Φωστήρα που βρέθηκαν στο «Σπύρος Γιαλαμπίδης» στους επτά ουρανούς! Το α’ μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Στο 34′ ο Βλάχος τροφοδότησε αριστερά το Χίσο, ο οποίος από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ.

 

«Δώρο» από τον. παλιό!

 

Στο β’ μέρος, οι «κυανέρυθροι» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο να πάρουν τη νίκη. Ωστόσο ο Παναγιώτης Ντεντόπουλος απέδειξε για ακόμη μια φορά γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα ο έμπειρος φορ, μετά από τακουνάκι του Σπύρου Δωροβίνη, με ωραίο πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Τσούκα, σημειώνοντας το 1-0. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα αναγκάστηκαν να βγουν μπροστά, προκειμένου να ισοφαρίσουν και να μπουν ξανά στο παιχνίδι, κάτι που τελικά έγινε. Στο 81′ μετά από σύγχυση που δημιουργήθηκε στα καρέ του Φωστήρα, η μπάλα έφτασε στο Στασινό ο οποίος με κοντινή προβολή έφερε το ματς στα ίσια. Από εκεί και πέρα στο 86′ ο διαιτητής της συνάντησης Κουτσιαύτης απέβαλε από τον πάγκο τον Κηφισιωτών, το Γιώργο Βαζάκα για διαμαρτυρία. Ο Σπύρος Δωροβίνης όμως κρατούσε το καλύτερο για το τέλος, αφού στο 93′ ανέλαβε ρόλο εκτελεστή! Ο μέσος του «Φονέα», εξαπέλυσε μια λόμπα από το κέντρο του γηπέδου, στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Τσούκα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Αξίζει να σημειωθεί πως με την επίτευξη του δεύτερου τέρματος από πλευράς γηπεδούχων, οι ποδοσφαιριστές και άνθρωποι από τον πάγκο του Ελπιδοφόρου ζήτησαν το λόγο από διαιτητή της συνάντησης Κουτσιαύτη, όσον αφορά το χρόνο των καθυστερήσεων, με το τελευταίο να κρίνει ότι το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί . Μετά από περίπου 10′ το ματς ξανάρχισε, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπότος, Κόπελας, Τασουλής, Τζώνης, Τερζής, Μπούκουρης, Χίσος (76′ λ.τρ Τσοπανάκος),Μπανιάς (65 Μπεθάνης), Ντεντόπουλος, Δωρέλυοβίνης, Βλάχος (71΄Κούτρος)

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ: Τσούκας, Στασινός, Καραμπάς, Λίτσος, Χόρτσας, Στρατάκης (27′ λ.τρ Κακλαμάνος (65′ Μακρής)), Κορακάκης, Γκουτσούλας, Βέρμπης, Ευσταθίου, Καραμέρης

 

Kυριάκος Παντζαρίδης


Ο τεχνικός του “Φονέα” φανερά συγκινημένος δεν μπόρεσε να εκφράσει στην κάμερα , την αφιέρωση του. Ωστόσο μετά από λίγα λεπτά, ο Κώστας Ψυρόπουλος μας τόνισε ότι η νίκη της ομάδας του είναι αφιερωμένη στη γυναίκα του και στα τρία του παιδιά, που όλο το χρόνο στήριζαν τους κόπους του νεαρού προπονητή!

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply