Connect with us

slideshow

“Χουνέρι” του Γιαλιά στους παίκτες του Μανδραϊκού για την ήττα

Έφυγε το πούλμαν και άφησε τους παίκτες στα Λουκίσια

Published

on

Χρόνια θα θυμούνται οι παίκτες του Μανδραϊκού την ήττα με 2-1 στα Λουκίσια και την περιπέτεια στην οποία υποβλήθηκαν. Το πούλμαν που τους μετέφερε στην πόλη της Εύβοιας έφυγε με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και τους παράτησε σύξυλους στο γήπεδο, όπου χρειάστηκε η επιστράτευση αγροτικών αυτοκινήτων για να μεταφερθούν μέχρι την Χαλκίδα.

Κατά μια εκδοχή, το πούλμαν παρουσίασε βλάβη στο σωληνάκι των φρένων και ο ισχυρός άνδρας του Μανδραϊκού, Χρήστος Γιαλιάς, δεν θέλησε να διακινδυνεύσει επ ουδενί την σωματική ακεραιότητα των καλοπληρωμένων παικταράδων του. Για αυτό και έδωσε εντολή στον οδηγό του πούλμαν να αναχωρήσει άδειο, να επιστρέψει με μικρή ταχύτητα και χωρίς να μεταφέρει κανέναν επιβάτη.

Κατά άλλη εκδοχή, η ήττα ήταν αυτή που έκανε το πούλμαν να …χαλάσει. Ο κ Γιαλιάς, που έχει πληρωμένους παχυλά τους παίκτες του μέχρι τελευταίο ευρώ, «άστραψε και βρόντηξε» μόλις πληροφορήθηκε την ήττα στα Λουκίσια και έδωσε εντολή στον οδηγό του πούλμαν να φύγει και να τους αφήσει εκεί.. Όπερ και έγινε. Παίκτες και προπονητές του Μανδραικού ανέβηκαν σε καρότσες αγροτικών και πήγαν μέχρι τη Χαλκίδα, όπου στη συνέχεια  επιβιβάστηκαν στο ΚΤΕΛ  της γραμμής.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply