Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ανανέωσε στον Περαμαϊκό ο Αχιλλέας Ανδριανάκης

Published

on

Συνεχίζει στον πάγκο του Περαμαϊκού ο Ανδριαννάκης!

Τα κλειδιά και τον έλεγχο των αποδυτηρίων θα συνεχίσει να έχει ο προπονητής του Περαμαϊκού Αχιλλέας Ανδριαννάκης.
Ο εξελίξιμος τεχνικός στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στον σύλλογο του Περάματος, έχει δώσει άριστα δείγματα της σκληρής δουλειάς του στο γήπεδο, με τον Περαμαϊκό να πραγματοποιεί πορεία πρωταγωνιστή και παράλληλα να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Για τους παραπάνω λόγους, η διοίκηση είχε ως προτεραιότητα την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας, όπως και έγινε, με τις δύο πλευρές να είναι απόλυτα ευχαριστημένες.

Ο Αχιλλέας Ανδριαννάκης δεσμεύτηκε μέσω των δηλώσεων του ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να έρθουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.

Οι δηλώσεις του:
“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η διοίκηση και ο σύλλογος με εμπιστεύτηκαν να συνεχίσω να οδηγώ την ομάδα του Περαμαϊκού. Ευχαριστώ την διοίκηση για την ανανέωση όχι απλά μια συνεργασίας αλλά μιας σχέσης πλέον τεράστιας αλληλοεκτίμησης σεβασμού και εμπιστοσύνης.
Απο την πλευρά μου θέλω να ξέρουν πως νιώθω υποχρεωμένος να υπερασπιστώ τα χρώματα ,την ιστορία και το μέλλον του συλλόγου.

Σ αυτόν τον ενάμιση χρόνο σύμπλευσης πετύχαμε εξαιρετικά πράγματα αλλά νιώθω πως με την συνεργασία μου με αυτούς τους ανθρώπους αυτούς τους παίχτες και όσους είναι κοντά στην ομάδα έχουμε να πετύχουμε στο μέλλον κι άλλα σπουδαιότερα , υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να καταβάλλω πάντα μεγάλη προσπάθεια”.