Connect with us

slideshow

Λευκή ισοπαλία στα Μέγαρα…(φωτο)

Published

on

Υστερα απο ένα μέτριο αγώνα με πολλά νεύρα ένταση και λίγες φάσεις που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας ο Βύζας παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον Φωκικό. Ο αγώνας είχε την μορφή ντέρμπι και σε κανένα σημείο δεν θύμισε αγώνα για παραμονή στην κατηγορία που έπαιζαν οι δυο ομάδες.

 

Οι γηπεδούχοι ήταν ασύνδετοι επιθετικά χωρίς ηθικό πραγματοποίησαν την χειρότερη τους εμφάνιση και απογοήτευσαν τους φιλάθλους τους. Αντίθετα οι παίκτες του Φωκικού με πολύ καλή αμυντική τακτική πήραν το βαθμό που ίσως αποδειχτεί χρυσάφι για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Απο το 64′ ο Βύζας αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτριν κάρτα του Βλάχου.

ΦΑΣΕΙΣ

7′ Φάουλ του Λίτση έξω απο την περιοχή απέκρουσε σε κόρνερ ο Βρονταράς. Στην συνέχεια 27΄ο Παιζάνος ανέτρεψε τον Φαρούκ μέσα στην περιοχή ο διαιτητής Ζήλος κοντά στην φάση έδειξε παίζεται. Στο 42′ ο Οικονομόπουλος έβγαλε την σέντρα απο τα δεξιά ο Λίτσης σε κενή εστία έπιασε το σούτ απέκρουσαν οι αμυντικοί του Φωκικού. Στο 57′ φάουλ του Καλέργη η μπάλα έσκασε στο έδαφος και πέρασε ξυστά άουτ. Ενα λεπτό αργότερα ο Διαμαντόπουλος έπιασε το δυνατό σούτ έξω απο την περιοχή το συρτό σούτ απέκρουσε ο Μιχελής.Στην εκπνοή του αγώνα ο Μουστάκης έπισαεσ το συρό σούτ που βρήκε το κάθετο δοκάρι του Βρονταρά.

Κίτρινη:Χαλούλος 31′ Θωμόπουλος 33′ Βλάχος 53′

Κόκκινη: Βλάχος 64′

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Ζήλος (Λάρισας).

ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδημητρίου, Καραμπούλας (Λάρισας)4ος: Κορδολαίμης (Πειραιά).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Δέτσης (Αθηνών)

Κόκκινη Βλάχος 64′

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας): Μιχελής,Χάλαρης,Οικονομόπουλος,Βλάχος,Λίτσης,Νταντάμης,Μωυσίδης,Παυλίδης(80’Ροβίθης),Χριστοφιλέας,Φαρούκ,

Ηλιόπουλος(77’Μουστάκης).

ΠΑΓΚΟΣ: Μητρογιάννης,Φραγκής,Τριάντος,Μουστάκης,Ροβίθης,Παγώνης,Γεωργακόπουλος.

ΦΩΚΙΚΟΣ(προπονητής Κώστας Τερζής):

Βρονταράς,Χαλούλος,Θωμόπουλος,Δημητρίου,Παιζάνος,Κωστόπουλος,Σκαρίμπας,Μπουλούλης,Καλέργης(86’Νικόλτσης),

Διαμαντόπουλος,Ταμπάκης(73’Κανελλόπουλος).

ΠΑΓΚΟΣ:Χάχαλης,Φαρμάκης,Γεωργουσόπουλος,Νικόλτσης,Ντος Σάντος,Καννελόπουλος.

***Τον αγώνα παρακολούθησε ο δήμαρχος Μεγαρέων κ.Γιάννης Μαρινάκης ο πρόεδρος της Παναχαικής Αλέξης Κούγιας,οι προπονητές Ηλίας Φυντάνης,Σπύρος Δημόπουλος, Αντώνης Δρακόπουλος κ.α.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply