Connect with us

slideshow

Ο Πανελευσινιακός στο περιφερειακό 2-1 τον Ατρόμητο Αγ.Γεωργίου (φωτο)

Published

on

Ο Πανελευσινιακός εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα αφού επικράτησε στην Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας του Ατρομήτου Αγίου Γεωργίου με 2-1.

Ο αγώνας διεξήχθει κάτω απο αφόρητη ζέστη που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων.

Οι σταχυοφόροι στο α’ ημίχρονο κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και σημείωσαν δυο γκόλ ενώ έχασαν και άλλες ευκαιρίες.

Στην επανάληψη λόγω της ζέστης την κούραση και το άγχος των ποδοσφαιριστών των σταχυοφόρων ήταν εμφανής με αποτέλεσμα να δώσει γήπεδο στους φιλοξενούμενους να μειώσουν την διαφορά.

Στο ίδιο διάστημα οι παίκτες του Γιάννη Ρόκκα μετά το 75′ ανέλαβαν και πάλι την πρωτοβουλία και είχαν τρία δοκάρια με τους Νάκα 76′ Δούκα 77′ και Ανδρεάδη 81′.

Ο αγώνας στιγματίστηκε στο 21′ απο δύο τραυματισμούς παικτών του Ατματζίδη(Πανελευσινιακού) και Γεωργούλη(Ατρομήτου) που συγκρούστηκαν στον αέρα σε διεκδίκηση με την μπάλα με αποτέλεσμα να έχουν θλαστικά τραύματα και ο ιατρός του αγώνα ζήτησε να γίνουν και οι δυο αλλαγή.

Στο 15′ ΓΚΟΛΛΛΛ ο Ανδρεάδης έβγαλε την σέντρα απο τα δεξιά και ο Ατματζίδης με προβολή 1-0. Στην συνέχεια 33′ κάθετη πάσα του Ανδρεάδη στον Δούκα το σούτ του τελευταίου πάνω απο τα δοκάρια. Στο 34′ ΓΚΟΛΛΛΛ ο Ανδρεάδης έβγαλε την σέντρα απο τα δεξιά για τον Παπαευθυμίου που ανατράπηκε απο τον Ματέρη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Παπαπέτρου που ήταν κοντά στην φάση έδειξε την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Ευαγγέλου και έκανε το 2-0. Στο 40′ ο Δούκας έπαιξε το 1-2 με τον Ανδρεάδη το σούτ του τελευταίου πάνω απο τα δοκάρια.Δυο λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Κούτρη έξω απο την περιοχή πάνω απο τα δοκάρια του Νικολάκη.

Στο 64′ ΓΚΟΛΛΛΛ ο Σούκας βρέθηκε στο ύψος της περιοχής σούταρε απέκρουσε ο Νικολάκης και ο Γκιάλης με προβολή μείωσε σε 2-1.

Καλός ο διαιτητής Παπαπέτρου Βοηθοί: Χαρίτος-Χριστοδούλου(Αθήνας)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(προπονητής Γιάννης Ρόκκας): Νικολάκης,Βάσης,Τζαφεράκος,Καριαβούλας,Νάκας,Αποστολάτος,Ευαγγέλου,Μακρίδης,Δούκας(88’Τούσης),Ανδρεάδης,Ατματζίδης(21’λόγω τραυματισμού Παπαευθυμίου).

ΠΑΓΚΟΣ:

Τούσης,Φιλιππής, Κανάκης, Τσουκαλάς, Οικονομόπουλος, Παπαευθυμίου, Κουιμτσίδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Α.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΙΟΥ(προπονητής Στέφανος Παπαθεοδώρου):Σταθάκης,Τομάζος(78’Τσιρνίκας),Γεωργούλης(22’λόγω τραυματισμού Ματέρης-34′ Νύκτας Δ), Γκιάλης, Κούτικας, Κούτρης, Σούκας, Κύλης, Νύκτας Κ, Σούκας, Ζαννίκος

ΠΑΓΚΟΣ: Σέργης, Νύκτας Δ, Φλάμμος, Γώνιας, Νιάκας, Ματέρης, Τσιρνίκας.

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ

***Στον αγώνα παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κ.Γιώργος Ντούρος, ο Γενικός Γραμματέας κ.Αργύρης Οικονόμου, απο τον σύνδεσμο Παλαιμάχων ο πρόεδρος Νίκος Αδάμ και οι Τάσος Γιώργας, Γιάννης Καλιτζάκης, Βαγγέλης Μπάρδης, Γιώργος Μπακαλούμης, Μιχάλης Κατσάφαρος, Κώστας Κανναβάς, Ματθαίος Μουράτης,οι ποδοσφαιριστές Νίκος Πλάτανος, Χρήστος Παλιγκίνης, Κώστας Τσούπρος,Μιχάλης Αγριμάκης,ακόμα ο Καραχάλιος,ο , ο Στέλιος Κοντολαιμάκης,  κ.α.

***Ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού παρακολούθησε το παιχνίδι απο τα θεωρεία.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply