Connect with us

slideshow

Γιορτή ΕΠΣΠ για τη Μικτή Παίδων

Κατέκτησαν την 1η θέση

Published

on

Την Τετάρτη το βράδυ 13.6.2012 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Π. στο Σ.Ε.Φ. η γιορτή για τα παιδιά της Μικτής Παίδων που κατέκτησαν την 1η θέση του 7ου ομίλου του Πρωταθλήματος Παίδων της Ε.Π.Ο. και στα οποία απονεμήθηκε και Κύπελλο και τα μετάλλια που απέστειλε η Ε.Π.Ο.

Το Κύπελλο απένειμε, τιμώντας τον προπονητή της Μικτής Παίδων και την προσφορά του στην επιτυχία, η κόρη του κα ΕΛΕΑΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν απο το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π. οι κ.κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ Πρόεδρος, ΧΡ.ΣΤΟΥΚΑΣ Α΄ Αντιπρόεδρος, η κα ΛΕΛΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Β’ Αντιπρόεδρος, ΒΑΣ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Ταμίας και Πρόεδρος των Επιτροπών Υποδομών και Μικτων, ΚΩΝ.ΧΟΛΕΒΑΣ Αναπληρωτής Ταμίας και Πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλήματος και το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ.ΚΩΝ.ΚΩΣΤΑΚΗΣ.

Παρόντες επίσης οι κ.κ. ΑΝ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ προπονητής της Μικτής Παίδων, ΧΡ.ΜΠΟΥΛΟΥΣΗΣ, Ι.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΧ.ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ μέλη της Επιτροπής Μικτών και Ι.ΚΑΠΡΑΛΟΣ γιατρός της Μικτής, Μ.ΠΑΥΛΟΒΙΤΣ προπονητής τμήματος Κ-15 της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., Γ.ΠΟΥΠΟΥΛΗΣ προπονητής και Ι.ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗΣ

Την σεμνή εκδήλωση άνοιξε ο Ταμίας και Πρόεδρος των Επιτροπών Υποδομών και Μικτων κ.ΒΑΣ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος ευχαρίστησε τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ανέβασαν ακόμα περισσότερο την εικόνα της Ένωσης και τις υποδομές του πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Ο κ.ΒΑΣ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ευχαρίστησε το επιτελείο των συνεργατών του και τον προπονητή κ.ΑΝ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ.ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ευχαρίστησε τα παιδιά για την αγωνιστική προσπάθεια που κατέβαλαν μαζί με την οικογένεια τους, για τη γνώση και την αθλητική προσπάθεια να είναι πρώτα στα μαθήματα και να κατακτήσουν και την πρωτιά στο γήπεδο υπέρ του Πειραιά και των αγωνιστικών στόχων της Μικτής.

Αυτή την φιλοσοφία και προσπάθεια καταθέτει αγωνιστικά και διοικητικά μέσω των υποδομών η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά.

Στο ίδιο πνεύμα χαιρέτησαν και συνεχάρησαν του ποδοσφαιριστές και οι κ.κ. ΚΩΝ.ΒΡΑΚΑΣ, ΧΡ.ΣΤΟΥΚΑΣ, κα ΛΕΛΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΝ.ΧΟΛΕΒΑΣ και ΜΙΧ.ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ.

Στη συνέχεια ο προπονητής της Μικτής Παίδων κ.ΑΝ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο να προπονεί αυτά τα παιδιά που έχουν μέλλον, τον έκαναν υπερήφανο, κέρδισαν με διαφορά 6 βαθμών καθαρά την πρωτιά στον όμιλο τους και απέδειξαν ότι ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς έχει δεκάδες ταλέντα που μπορούν να φτάσουν, μέσω της δουλειάς, στις υποδομές και να εκπροσωπούν επάξια συλλογικές και εθνικές ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις κάνοντας μας υπερήφανους.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Μικτής Παίδων μίλησαν οι Γ.ΑΡΑΠΗΣ, Γ.ΜΑΚΡΟΣΤΕΡΡΓΙΟΣ, Γ.ΜΑΝΘΑΤΗΣ και Ν.ΓΚΙΚΑΣ, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον κ.ΒΑΣ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, τον προπονητή τους κ.ΑΝ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ και τους γονείς τους που τους βοήθησαν σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και όλους τους συμπαίκτες τους που όλοι μαζί προσπάθησαν για τον κοινό στόχο, που ήταν να πρωτεύσει ο Πειραιάς και παράλληλα να χαρούν το παιχνίδι.

«Του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί» τόνισαν τα παιδιά και καταχειροκροτήθηκαν.

Ο κ. ΑΘ.ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ πήρε τον λόγο και έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά της Μικτής, λέγοντας ότι και ο γιος του υπήρξε ποδοσφαιριστής της Μικτής και συγκεκριμένα τερματοφύλακας, ο οποίος τώρα είναι καταξιωμένος ποδοσφαιριστής στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Επίσης μίλησε και ο κ.Μ.ΠΑΥΛΟΒΙΤΣ ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά και τον προπονητή της Μικτής Παίδων και τόνισε ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα είναι πάντα δίπλα στην προσπάθεια που κάνουν οι υποδομές και οι Μικτές του Πειραιά.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι ποδοσφαιριστές και όλοι οι παραβρισκόμενοι ευχήθηκαν στον ποδοσφαιρικό Πειραιά καλη επιτυχία στο στόχο του, καλη ξεκούραση και στην νέα αγωνιστική περίοδο μεγάλη και περισσότερη όρεξη, συντονισμό και θέληση.

Θα γίνει ότι είναι δυνατόν καλύτερο για να αυξηθούν οι επιτυχίες, το κύρος και το περιεχόμενο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και των υποδομών του.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply