Connect with us

slideshow

Παίζουν το τρίλεπτο στην Πεύκη!!

Published

on

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν επέρριψε καμία ευθύνη στην Πεύκη και τον Περαμαϊκό για τη διακοπή του μεταξύ τους αγώνα!

Ο αγώνας Πεύκη – Περαμαϊκός για τον 9ο όμιλο της Δ’ Εθνικής είχε διακοπεί λόγω επεισοδίων, αλλά η ΕΠΟ αποφάσισε ότι αυτό δεν έγινε με υπαιτιότητα των δύο ομάδων και διέταξε τον επανορισμό του!

Η αναμέτρηση είχε διακοπεί στο 87′ και ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της Πεύκης.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Κηρύσσει μη πειθαρχικώς ελεγκτέα τα σωματεία ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ και ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ. Δέχεται ότι ο μεταξύ των ως άνω σωματείων ποδοσφαιρικός αγώνας κατάταξης για την άνοδο στην Δ΄ Εθνική κατηγορία της 23.5.2012 διακόπηκε στο 87ο λεπτό, χωρίς υπαιτιότητα των διαγωνιζομένων ομάδων. Διατάσσει την κατά νόμιμο τρόπο επανορισμό του παραπάνω αγώνα και την συνέχισή του για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά την διακοπή (αριθμός τερμάτων, αριθμός ποδ/στών κλπ.) (ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ – ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ, 23.05.2012).

1. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον εκπρόσωπο του σωματείου Ακαδημία Πλαταμώνα, Γρηγοριάδη Κων., για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 10 παρ. 1β’ και 11παρ. 2 του πειθαρχικού κώδικα της Ε.Π.Ο. και επιβάλει σε αυτόν χρηματική ποινή επτακοσίων ευρώ (700)€ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους δύο (2) μηνών. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το σωματείο Ακαδημία Πλαταμώνα για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 14 παρ.1, 2 και 15.παρ 4 α του ΠΚ/ΕΠΟ και επιβάλλει χρηματική ποινή διακοσίων ευρώ (200) €.

 

2. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το σωματείο Πύρασος και επιβάλλει επίπληξη με υποχρέωση επανάληψης, εντός είκοσι (20) ημερών από το εγκαλόν σωματείο, της ανάκλησης των δυσμενών ανωτέρω δηώσεων. Η ανάκληση δε, θα γίνει δια ανακοινώσεως μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου στο διαδίκτυο καθώς και στις εφημερίδες GOAL NEWS και ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ στις οποίες δημοσιεύτηκαν και αναπαρήχθησαν αποδεικνυόμενης αυτής με προσκόμιση στη διοργανώτρια συγκεκριμένων αποδεικτικών στοιχείων. Σε περίπτωση μη ανακλήσεως θα ακολουθήσει η διαδικασία του άρθρου 25 παρ. 1 α’.

 

3. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο και το σωματείο ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και του επιβάλλει χρηματική ποινή εκατό ευρώ (100).

 

4. Απαλλάσσει το σωματείο ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ και τον ποδοσφαιριστή STOYAN TODOROV YULIYONOV της βαρύνουσας αυτούς κατηγορίας αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή στον ποδοσφαιρικό αγώνα κατάταξης για την Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 27.05.2012.

 

5. Κηρύσσει το σωματείο ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σ΄αυτό χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ (ΑΓΩΝΑΣ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ – ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ, 27.05.2012).

 

6. Κηρύσσει τους 1) ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ, εκπρόσωπο του σωματείου ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ, 2) ΚΩΝ/ΝΟ ΒΡΕΤΤΟ, προπονητή του ιδίου σωματείου και 3) τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΒΒΙΔΗ, βοηθό προπονητή του σωματείου, πειθαρχικώς ελεγκτέους και επιβάλλει στον πρώτο χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες, στον δεύτερο χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες και στον τρίτο χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες (ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ – ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ, 27.05.2012).

 

7. Κηρύσσει το σωματείο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ-ΑΟ ΜΑΝΗΣ πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σ΄αυτό χρηματική ποινή δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΟ ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ/ΑΟ ΜΑΝΗΣ, 27.05.2012).

 

8. Κηρύσσει τα σωματεία ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ-ΑΟ ΜΑΝΗΣ και ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ πειθαρχικά ελεγκτέα και επιβάλλει 1) στον ΕΘΝΙΚΟ ΟΦΠΦ-ΑΟ ΜΑΝΗΣ συνολική χρηματική ποινή τριακοσίων πενήντα (350) ευρώ και διεξαγωγή δυο (2) αγώνων χωρίς θεατές και 2) στο σωματείο ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ συνολική χρηματική ποινή διακοσίων πενήντα (250) ευρώ (ΑΓΩΝΑΣ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ/ΑΟ ΜΑΝΗΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, 29.04.2012).

 

9. Κηρύσσει 1) το σωματείο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ, 2) τον ΚΩΝ/ΝΟ ΜΠΑΤΕΛΟ, εκπρόσωπο του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ και 3) τον ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΑΛΑΜΑΛΙΚΗ, προπονητή του σωματείου πειθαρχικώς ελεγκτέους και επιβάλλει στο πρώτο χρηματική ποινή επτακοσίων (700) ευρώ, στον δεύτερο χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες και στον τρίτο χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες (ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ – ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ, 27.05.2012)

 

10. Κατακυρώνει τον αγώνα κατάταξης για άνοδο στη Δ΄ Εθνική Κατηγορία Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος της 6-6-2012 μεταξύ των ομάδων ΝΕΑΣ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ ΑΕ – ΜΕΤΕΩΡΑ ΑΣ υπέρ του δεύτερου αθλητικού σωματείου, με τέρματα 3-0 και αφαιρεί από το σωματείο ΝΕΑΣ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ ΑΕ, δύο (-2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δύο (-2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της επόμενης περιόδου 2012 – 2013 που θα συμμετάσχει, σε βάρος του οποίου επιβάλλει και χρηματική ποινή εκατό (100) €.

 

11. Κατακυρώνει τον αγώνα κατάταξης για άνοδο στη Δ΄ Εθνική Κατηγορία Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος της 6-6-2012 μεταξύ των ομάδων ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ – ΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, υπέρ του πρώτου αθλητικού σωματείου, με τέρματα 3-0 και αφαιρεί από το σωματείο ΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, δύο (-2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δύο (-2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της επόμενης περιόδου 2012 – 2013 που θα συμμετάσχει , σε βάρος του οποίου επιβάλλει και χρηματική ποινή εκατό (100) €.

 

12. Επιβάλλει στο σωματείο με την επωνυμία ΠΑΟ ΚΡΥΑΣ, χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) €, και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές, μία (1) αγωνιστική.

 

13. Κηρύσσει τον εγκαλούμενο Μαυρέα Α., προπονητή του αθλητικού σωματείου ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, πειθαρχικά εγκλητέο και επιβάλει σε αυτόν χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1.500)€ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο δύο (2) μηνών. Επίσης, κηρύσσει τον εγκαλούμενο Συνοδινό Γ., φυσιοθεραπευτή του αθλητικού σωματείου ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, πειθαρχικά εγκλητέο και επιβάλει σε αυτόν χρηματική ποινή διακοσίων (200) € και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο δύο (2) μηνών.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply