Connect with us

slideshow

Βγάζει «κόκκινη κάρτα» στα ναρκωτικά ο Θρίαμβος

Με αφορμή την παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών

Published

on

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Α.Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΔΑΦΝΗΣ και Δημοτικός Σύμβουλος Δάφνης-Υμηττού κύριος Νίκος Ντίνος με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών έκανε την εξής δήλωση:

“Τα ναρκωτικά είναι ίσως ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα της νέας γενιάς. Είναι το πρόβλημα που ολοένα γιγαντώνεται και απειλεί την ραχοκοκαλιά της κοινωνίας μας, τους νέους, τα παιδιά μας. Ο αγώνας είναι άνισος αλλά και διαρκής και χρειάζεται συνεχόμενη προσπάθεια από όλους μας, πολιτεία, φορείς, κοινωνία. Εμείς στον Θρίαμβο πιστεύουμε πως ένα από τα αντίδοτα των ναρκωτικών είναι ο αθλητισμός.

Για αυτό τον λόγο εδώ και αρκετά χρόνια στον ΘΡΙΑΜΒΟ ΔΑΦΝΗΣ λειτουργούν τμήματα υποδομών στα παρακάτω αθλήματα. Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Χάντμπολ και πρόσφατα με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ξεκινάμε και ποδόσφαιρο σάλας. Αθλούνται περισσότερα από τριακόσια παιδιά αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας.Μέσα από τον αθλητισμό τα παιδιά γνωρίζουν τον υγιή ανταγωνισμό, τη ευγενή άμιλλα, την συνεργασία, την ομαδικότητα και το ήθος. Μαθαίνουν να μάχονται και να αγωνίζονται τόσο για το άθλημα τους όσο και για την ζωή. Καλούμε τους γονείς να δείξουν στα παιδιά τους τον δρόμο του αθλητισμού να εμπιστευτούν τα σωματεία της γειτονιάς τους τις ομάδες του Δήμου τους, γιατί στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ.Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΔΑΦΝΗΣ δίνει τη μάχη ενάντια σε κάθε μορφή εξάρτησης. Κατά των ουσιών και κατά των ναρκωτικών.

ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ».

Ετοιμάζει ποδοσφαιρικό τμήμα Σάλας

Παράλληλα στους «κυανοπράσινους», ένα νέο τμήμα ετοιμάζεται, αφού το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας αποφάσισε ομόφωνα την δημιουργία ομάδας ποδοσφαίρου Σάλας. Η νέα ομάδα που θα χτιστεί θα αγωνίζεται στην Β’ Εθνική και υπεύθυνος του τμήματος θα είναι ο Μιχάλης Αυγουλάς. Πληροφορίες για τα τμήματα υποδομών για κάθε ενδιαφερόμενο μπορεί να βρει στα γραφεία του συλλόγου, Δερβενακίων 10 στην Δάφνη ή να καλέσει στο 21090202120.

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply