Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φοβερός Άρης Καλαμακίου, 4-1 εκτός την Κηπούπολη

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση ο Άρης Καλαμακίου επικράτησε εκτός έδρας επί της Κηπούπολης με το εμφατικό 4-1 και έκανε έτσι το δύο στα δύο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Έφτασε έτσι τους 6 βαθμούς, με τους γηπεδούχους να μένουν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς βαθμό.

Μόλις στο 2′ ο Δημογιάννης Β. με μακρινό χτύπημα φάουλ έκανε το 0-1. Στο 20′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά η εκτέλεση του Χίου σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 25′ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να κερδίσουν πέναλτι αλλά και να αστοχήσουν επίσης, αφού η εκτέλεση του Δημογιάννη Σ. κατέληξε άουτ. Τελικά ο ίδιος παίκτης στο 45′ έκανε το 0-2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 50′ ο Παπαντζίμας έκανε το 0-3 ενώ στο 65′ με αυτογκόλ του Σαββουλίδη έγινε το 0-4. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε με νέο πέναλτι ο Χίος.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Ανδρεοσόπουλος, Τζαρέλλας, Σπαγής (46′ Κατσιμπούλας), Σαββουλίδης, Χαϊδάς, Καλέμης (58′ Καλογήρος), Χολέβας (90′ Χαβελές), Τσαμόγλου (68′ Μπίσκος), Παναγιωτόπουλος, Αλκία, Χίος.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Σπύρος Μόχλας): Γουλής, Χατζίου, Κουτσοχρήστος (46′ Γοργάκης), Καραγκιουλές (68′ Παπαχρόνης), Μερετσόλιας,  Δημογιάννης Β., Τζίμας, Παπαντζίμας (80′ Κλείτσικας), Μπρίλης, Δημογιάννης Σ. (68′ Παπαγεωργίου), Προμπονάς (60′ Λεβέντης).