Connect with us

slideshow

Απέκτησε Μπιρμπίλι η Νέα Ιωνία..

Published

on

Τον σκληροτράχηλο αμυντικό μέσο Ερβιν Μπιρμπίλι ανακοίνωσε πριν από λίγο το γραφείο τύπου του ΑΟ Νέας Ιωνίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο ΑΟ Νέας Ιωνίας ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου αμυντικού μέσου Ερβιν Μπιρμπίλι. Την περσινή χρονιά ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στον ΑΟ Χαλκίδας, με τη φανέλα του οποίου αναδείχθηκε κυπελλούχος Εύβοιας. Στο πρωτάθλημα του 7ου ομίλου η ομάδα του τερμάτισε στη δεύτερη θέση, πίσω από την πρωταθλήτρια Κόρινθο. Τη σεζόν 2010-2011 ο Ερβιν Μπιρμπίλι είχε οδηγήσει την Προοδευτική στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 9ο όμιλο της Δ’ Εθνικής, που σήμανε επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες. Εχει αγωνιστεί επίσης σε Αθηναϊκό, Δόξα Βύρωνα, Παναιγιάλειο, Ηλυσιακό και Φωστήρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από την Προοδευτική, έχει πανηγυρίσει ανόδους και με τις φανέλες του Παναιγιάλειου και του Ηλυσιακού, με τον οποίο μάλιστα μετρά συμμετοχές και σε επίπεδο Β’ Εθνικής. Ο Ερβιν Μπιρμπίλι είναι η έκτη μεταγραφή της Νέας Ιωνίας, μετά τους Τάκη Ντεντόπουλο, Θοδωρή Νησαριώτη, Δημήτρη Καραμέρη, Χρήστο Γκικουρία και Γιώργο Μαντούση.

Μπιρμπίλι: Υγιές σωματείο!

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Νέας Ιωνίας παραχώρησε ο Ερβιν Μπιρμπίλι λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Ο έμπειρος άσος αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα και την ερχόμενη σεζόν, τονίζοντας χαρακτηριστικά: ”Το πιο σημαντικό είναι ότι η Νέα Ιωνία είναι ένα υγιές σωματείο.

Οι άνθρωποι που συνάντησα, με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή! Εύχομαι να είμαι καλά για να προσφέρω το 100% των δυνατοτήτων μου. Μακάρι να εξασφαλίσουμε νωρίς την παραμονή στην κατηγορία και ό,τι παραπάνω είναι καλοδεχούμενο”.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply