Connect with us

slideshow

Aπέκτησε Ραχιώτη η Νέα Ιωνία..

Την Δευτέρα η ‘Πρώτη’

Published

on

Ο ΑΟ Νέας Ιωνίας ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών για την απόκτηση του Χάρη Ραχιώτη. Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν ο νεαρός τερματοφύλακας αγωνίστηκε με επιτυχία στον 9ο όμιλο, υπερασπιζόμενος την εστία του Ιωνικού. Πέρα από τις δεδομένες ικανότητές του, σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι ο Χάρης Ραχιώτης θα καλύπτει θέση ‘μικρού’ στην ενδεκάδα, αφού είναι γεννημένος το 1992.

 

Την Δευτέρα η ‘Πρώτη’

Αντίστροφα μετράνε, πλέον, ο Τάσος Τασιόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του για την έναρξη της νέας σεζόν, καθώς το πρώτο ραντεβού έχει δοθεί για τις 17.30 το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας (23/7) στο δημοτικό στάδιο της Νέας Ιωνίας. Εκεί θα λάβει χώρα η πρώτη προπόνηση και ο καθιερωμένος αγιασμός, παρουσία των φιλάθλων της ομάδας. Τα νέα πρόσωπα θα είναι ο Δημήτρης Διαμαντάρας, ο Χάρης Ραχιώτης, Τσίνιεβιτς, Γιώργος Μαντούσης, Ερβιν Μπιρμπίλι, Δημήτρης Καραμέρης, Τάκης Ντεντόπουλος, Θοδωρής Νησαριώτης, Χρήστος Γκικουρίας. Με αφετηρία τη συγκεκριμένη ημέρα, στη Νέα Ιωνία ξεκινάει μία μεγάλη προσπάθεια για αναβάθμιση του συλλόγου σε κάθε επίπεδο. Μετά από τρία χρόνια στα οποία πάλευε για την αποφυγή του υποβιβασμού, ήρθε η στιγμή να κοιτάξει ψηλότερα με πρωταρχικό στόχο την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία χωρίς άγχος. Σε αυτή την προσπάθεια ο φίλαθλος κόσμος της Νέας Ιωνίας πρέπει να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας ακόμη πιο μαζικά.

 

Τασιόπουλος: Κοινή αγωνιστική ταυτότητα

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως φαινόμενο για τα ελληνικά δεδομένα, σίγουρα είναι κάτι που δεν συναντάται στα άλλα σωματεία των εθνικών πρωταθλημάτων. Περισσότεροι από τους μισούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ της Νέας Ιωνίας είναι παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής, γεγονός που ανέδειξε με δηλώσεις του ο Τάσος Τασιόπουλος: ”Είναι κάτι που αφενός φανερώνει την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες, αφετέρου μαρτυράει τη διάθεση που έχει ο σύλλογος και η διοίκηση. Θα δουλέψουμε με νεαρούς και γηγενείς ποδοσφαιριστές, με στόχο να αναδειχθούν μέσα από την ομάδα. Σκοπός μας είναι οι ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων να αποκτήσουν κοινή αγωνιστική ταυτότητα και ακριβώς για αυτό τον λόγο όλη η δουλειά θα γίνεται υπό την επίβλεψή μου”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply