Connect with us

slideshow

Το σκάνδαλο της χρονιάς για την Δ΄ Εθνική!

Ανέβασαν από το”παράθυρο” 26ομάδες, καταργώντας την αναδιάρθρωση- σε 8 Ομίλους το νέο πρωτάθλημα

Published

on

*Γράφει ο Παν. Νταλάκος

Aπίστευτα πράγματα συμβαίνουν εν έτος 2012 στην ποδοσφαιρική Ελλάδα, αποδεικνύονας για άλλη μια φορά ότι στην χώρα μας τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Στο σημερινό Δ.Σ της ΕΠΟ, πάρθηκαν εκπληκτικές αποφάσεις για το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, πετώντας ουσιαστικά στον κάλαθο των άχρηστων, την περσινή απόφαση περί αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος, που στην νέα σεζόν θα επέτρεπε να διεξαχθεί σε 6 ομίλους των 16 ομάδων.

Έτσι λοιπόν μπροστά στις ασφυκτικές πιέσεις των Κρητικών ενώσεων, το Δ.Σ. της ομοσπονδίας, τα ΑΛΛΑΞΕ όλα.

Και για να διατηρήσει αυτούσιο τον Κρητικό όμιλο στο νέο πρωτάθλημα, πήρε την απίστευτη απόφαση, να ανέβουν στην Δ΄ Εθνική, και οι ομάδες που απέτυχαν στα πρόσφατα μπαράζ των πρωταθλητριών ομάδων για την άνοδο στην Δ΄ μόνο 28 ομάδων.

Έτσι ανεβαίνουν επιπλέον 26 ομάδες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των ομάδων σε 123.

Σε ότι αφορά τον καταρτισμό των υπολοίπων 7 ομίλων, αυτός αναμένεται να συμβεί μέσα στο δεύτερο 15νθήμερο του Αυγούστου, όταν και θα έχουν οριστικοποιηθεί οι συμμετοχές των ομάδων στο πρωτάθλημα, και οι τυχόν αποχωρήσεις.

 

ΣΕ 8 ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το νέο πρωτάθλημα της Κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί με 123 ομάδες.

Ο Κρητικός όμιλος με 10 ομάδες, και οι υπόλοιποι 7 όμιλοι με 16 ομάδες, η λίγο λιγότερες, αφού ενδέχεται να έχουμε αρκετές αποχωρήσεις.

Οι 26 ομάδες που ανεβαίνουν «εξτρα»

Οι 26 ομάδες που επωφελούνται και ανεβαίνουν στην Δ΄ Εθνική από το παράθυρο είναι οι εξής: 1ος ΟΜΙΛΟΣ: Α.Ο.Ανθείας, Βυζάντιο, (2ος ΟΜΙΛΟΣ):Ολυμπιακός Ροδόπολης,ΠΑΟΚ Κρηστώνος, (3ος ΌΜΙΛΟΣ):Μ. Αλ. Μυλιοτόπου, .Αετός Βαρβάρας, (5ος ΟΜΙΛΟΣ):Ν. Σελεύκεια,ΠΑΟ Κρύας, (6ος ΟΜΙΛΟΣ):Α.Ε. Λεονταρίου,Δωτιέας, (7ος ΟΜΙΛΟΣ):Παρνασός,Αιολος, (8ος ΟΜΙΛΟΣ):Αετός Διασέλου,Οδυσσέας Ανδρούτσος, (9ος ΟΜΙΛΟΣ):Περαμαικός,Άρης Αμφιάλης, (10ος ΟΜΙΛΟΣ):Όλυμπος Αγιάσου,Άνω Μερά, (11ος ΟΜΙΛΟΣ):Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου,Πανσαμιακός, (12ος ΟΜΙΛΟΣ): Θύελλα Αμπελοκήπων,Διλινάτα, (13ος ΟΜΙΛΟΣ):Μολαικός,Παναρκαδικός, (14ος ΟΜΙΛΟΣ):Ερμής Ζωνιανών,ΟΦ. Ιεράπετρας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply