Connect with us

slideshow

Πρόωρη πρόκριση για Παναθηναϊκό..

Published

on

Την νίκη με 2-0 πήρε ο Παναθηναϊκός στην Σκωτία κόντρα στην Μάδεργουελ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και πλέον έχει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

 

Οι «πράσινοι» μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς για να πάρουν την νίκη, καθώς έχουν μεγάλη ανάγκη την πρόκριση για οικονομικούς λόγους.

 

Έτσι, οι προσπάθειες των παικτών του Φερέιρα απέδωσαν καρπούς μόλις στο 14΄ με τον Μπουμσόνγκ να κάνει το 1-0 με… τακουνάκι.

 

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 76΄ ο Μαυρίας, ο οποίος είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν, σε μία υποδειγματική αντεπίθεση του «τριφυλλιού» δέχθηκε την κατάλληλη στιγμή την πάσα από τον Σισοκό και με πλασέ έκανε το 2-0, όπου ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

 

Πλέον, ο Παναθηναϊκός είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση και θέλει να επικυρώσει την πρόκριση στον επαναληπτικό της Αθήνας στις 8 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ και να βάλει στα ταμεία του ένα σεβαστό ποσό, το οποίο θα τον βοηθήσει πολύ στις δύσκολες οικονομικές εποχές που περνάει.

Μάδεργουελ: Ράντολφ, Χάτσινσον, Ράμσντεν, Χέιτλι, Χάμελ, Χάμφρεϊ, Λάσλεϊ, Λο, Μέρφι, Χίγκντον, Ογιάμα (79΄Ντάλεϊ)

 

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Βελάσκες, Μαρίνος (66΄ Κατσουράνης), Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκο, Χριστοδουλόπουλος (85΄ Φορναρόλι), Τότσε (75΄ Μαυρίας)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply