Connect with us

slideshow

Nεοπεντελικός: Έσπασε τα… κοντέρ!

Η ομάδα της Πεντέλης ανακοίνωσε 12 μεταγραφές (!), κλείνοντας κάθε ‘τρύπα’ στο ρόστερ

Published

on

Μέχρι το περασμένο Σαββατοκύριακο οι ανακοινώσεις αναφέρονταν μόνο σε αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών του περσινού ρόστερ. Χθες, όμως, τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους! Η διοίκηση του Νεοπεντελικού, σε συνεργασία με τον προπονητή Αργύρη Παπακώστα, ολοκλήρωσε και ανακοίνωσε δώδεκα μεταγραφές (!) για τη νέα σεζόν, με τις κινήσεις να συνδυάζουν ταλέντο και εμπειρία! Στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει η πίστη πως πρόκειται για προσθήκες που θα δυναμώσουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ εν όψει του πρωταθλήματος που έρχεται. Συγκεκριμένα, εδώ και μερικές ώρες στον Νεοπεντελικό ανήκουν:

 

1.Ο Δημήτρης Λογγίτσης. Ο 35χρονος αριστεροπόδαρος επιτελικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει παίξει αρκετά χρόνια σε ομάδες Δ’ Εθνικής, όπως Κηφισιά, Μελίσσια. Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Αλσούπολη, έχοντας πολύ καλή παρουσία.

 

2.Ο Δημήτρης Δάγκας. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία των Αθηνών με τη φανέλα της Μεταμόρφωσης, έχοντας 25 συμμετοχές. Το καλοκαίρι απέρριψε τρεις προτάσεις που είχε από ομάδες Α’ ΕΠΣΑ, επιλέγοντας τον Νεοπεντελικό λόγω της πολύ καλής σχέσης που διατηρεί με τον Αργύρη Παπακώστα.

 

3.Ο Χρήστος Πολυγένης. Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός έχει περάσει από ομάδες Α’ κατηγορίας και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αναγέννηση Πετρούπολης, Πατήσια. Πέρσι έπαιξε στην Αλσούπολη.

 

4.Ο Μανώλης Μπαλιαλιός. Ο 25χρονος αριστερός μπακ αγωνιζόταν τα τελευταία πέντε χρόνια στον γειτονικό Παράδεισο Αμαρουσίου. Πέρσι ήταν ένα από τα βασικά στελέχη στην πολύ καλή πορεία που είχε ο Παράδεισος στη Β’ ΕΠΣΑ.

 

5.Ο Αλέξης Μπάτσας. Ο 18χρονος τερματοπφύλακας αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ακάδημο Αμαρουσίου. Την περσινή χρονιά είχε πάρει τη φανέλα του βασικού παρά το νεαρό της ηλικίας του, ενώ οι άνθρωποι του Νεοπεντελικού περιμένουν πολλά από αυτόν.

 

6.Ο Δημήτρης Παναγόπουλος. Ο 28χρονος αμυντικός ήταν βασικός στέλεχος των Αμπελοκήπων στην πολύ καλή πορεία τους στη Γ’ κατηγορία. Εχει αγωνιστεί σε ομάδες Α’ κατηγορίας, όπως ο Αστέρας Δερβενίου και τα Γλυκά Νερά.

 

7.Ο Μάκης Κιλιμτζίδης. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε πέρσι στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ με τα χρώματα της Μαρκό.

 

8.Ο Νίκος Θαλασσινός. Ο 30χρονος αμυντικός έπαιζε στον ΠΟ Ψυχικού.

 

9.Ο Στέλιος Μουρτζής. Ο 23χρονος αριστερός μπακ χαφ έπαιζε στον ΠΟ Ψυχικού.

 

10.Ο Αινείας Ζιγκούνες. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν στον Κένταυρο Βριλησσίων που είχε πολύ καλή παρουσία στη Β’ κατηγορία των Αθηνών.

 

11.Ο Κώστας Σαράντος. Ο 20χρονος αμυντικός έπαιζε στον Κένταυρο Βριλησσίων.

 

12.Ο Δημήτρης Ασλανίδης. Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός την περσινή χρονιά πρόσφερε τις υπηρεσίες του στη Λαύρα Αργυρούπολης, στην πολύ καλή πορεία στη Β’ κατηγορία

 

…και δύο εσωτερικές μεταγραφές!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σαν εσωτερικές μεταγραφές λογίζονται οι επιστροφές του 26χρονου αριστερού μπακ Γιάννη Μπουλούκου και του 26χρονου λίμπερο Φάνη Νάτση, οι οποίοι απείχαν πέρσι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των μεταγραφών, η διοίκηση και ο προπονητής θέλησαν να ευχηθούν σε όλους τους νεοαποκτηθέντες καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ανακοινωθεί τρεις ή τέσσερις μεταγραφές ακόμα, οι οποίες θα κλείσουν το ρόστερ. Τέλος, καθήκοντα γενικού αρχηγού ανέλαβε ο Γρηγόρης Κασάπης, που ήταν στον Παράδεισο Αμαρουσίου

 

Παπακώστας: Καλύτερα από πέρσι

Την ικανοποίησή του για τις ενέργειες που έγιναν εξέφρασε ο Αργύρης Παπακώστας, ο οποίος έπαιξε πρωτεύοντα ρόλο στις μεταγραφές του Νεοπεντελικού. Ο νεαρός τεχνικός τόνισε ότι θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να δημιουργηθεί ένα συμπαγές σύνολο, όμως εμφανίστηκε αισιόδοξος. Χαρακτηριστικά, σχολίασε: ”Θα μας πάρει λίγος χρόνος για να δέσει η ομάδα, με δεδομένο ότι έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Πιστεύω ότι με τα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα θα κάνουμε μία καλύτερη πορεία από την περσινή”.

 

Το πρόγραμμα των φιλικών

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα φιλικά της προετοιμασίας, ήδη ανακοινώθηκαν τα πρώτα τέσσερα που έχουν κλειστεί. Συγκεκριμένα, το σχετικό πρόγραμμα έχει ως εξής: 1/9 με ΠΟ Ψυχικού, 5/9 με Νικηφόρο, 9/9 με Αστέρα Εξαρχείων και 19/9 με Αετό Κορυδαλλού ή με Χρυσαυγή.

Δ.Θ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply