Connect with us

slideshow

Μαρίτιμο – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Κρίμα και άδικο..

Published

on

Πάλεψε για να πάρει την πρόκριση στα Πλέι-οφ του Europa League ο Αστέρας Τρίπολης, ωστόσο δεν τα κατάφερε μένοντας στο 0-0 με την Μαρίτιμο. Η Ελληνική ομάδα ήταν η πρωταγωνίστρια της αναμέτρησης και στο 5ο λεπτό έχασε την πρώτη της καλή ευκαιρία με το σουτ του Ουσέρο να περνάει ψηλά από τα δοκάρια της Μαρίτιμο. Στη συνέχεια, ο σύλλογος της Αρκαδίας συνέχισε να έχει την υπεροχή με το σουτ του Ναβάρο στο 27′ να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Σαλίν. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με τον Αστέρα να έχει την υπεροχή των κινήσεων. Στην επανάληψη η Ελληνική ομάδα μπήκε και πάλι…φουριόζα χάνοντας ακόμα μία καλή ευκαιρία στο 49′, όταν εκτέλεση κόρνερ του Ναβάρο βρήκε τον Χουανίτο που έπιασε μία κεφαλιά η μπάλα πήγε στον Αλβάρεζ, που με κεφαλιά έστειλε την στρογγυλή θεά άουτ. Στο 58′ ο Ναβάρο έχασε μία μεγάλη ευκαιρία όταν βρέθηκε φάτσα με την εστία των Πορτογάλων στέλνοντας την μπάλα ψηλά αουτ αντί για τον…ουρανό των δικτύων. Οι Ίβηρες στο 70′ έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ρούμπεν. Έτσι οι Πελοποννήσιοι με το αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσαν ακόμα περισσότερο για ένα τέρμα που θα τους έδινε την πρόκριση. Στο 81′ οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη, στάθηκαν γι’ ακόμα μία φορά άτυχοι, αφού ο Ναβάρο με πλασέ στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Σαλίν, ενώ στη συνέχεια ο Μπαρτολίνι πλάσαρε από μακριά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Τέλος, στο 90+2 ο Αστέρας έχασε την τελευταία του ευκαιρία με τον Ρόμπερζ της Μαρίτιμο να σώζει πάνω στη γραμμή βέβαια παραβίαση για την εστία της ομάδας του.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μαρίτιμο (Πέδρο Μάρτινς): 77. Σαλίν, 21. Μπρίγκελ (c), 41. Φερέιρα, 44. Γκιγιέρμε, 5. Μιράντα, 16. Ρομπέρζ, 20. Ζοάο Λουίς, 17. Σαμί, 30. Ντανίλο Δίας, 10. Έλντον, 9. Φιντέλις.

 

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): 1. Φάλοπ, 11. Τσαμπούρης (c), 19. Σανκαρέ, 22. Μπαρτολίνι, 3. Πιπίνης, 13. Αλβάρες, 4. Χουανίτο, 8. Ουσέρο, 23. Ναβάρο, 10. Ράγιος, 9. Περόνε.

 

Που κρίθηκε η συνάντηση

 

Ο αγώνας κρίθηκε στην ατυχία της Ελληνικής ομάδας να πετύχει ένα τέρμα. Αν ο Αστέρας εκμεταλλευόταν τις ευκαιρίες που δημιούργησε θα μπορούσε να είχε πάρει την πρόκριση και να… τρέλαινε όλη την φίλαθλη Ευρώπη, αφού φαβορί στη συνάντηση ήταν οι Πορτογάλοι. Πάντως, παρά τον αποκλεισμό του ο Αστέρας έδειξε πως έχει πολύ καλή ομάδα και ότι θα βάλει όλα του τα δυνατά για να πετύχει μία καλή πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις.

 

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply