Connect with us

slideshow

Κηφισιά: Πυρ και… μανία!

Σε μακροσκελή ανακοίνωση προέβη η Κηφισιά,στην οποία αναφέρονται τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την Τετάρτη στο ματς Κυπέλλου με το Ηράκλειο

Published

on

Ανακοίνωση γεμάτη οργή εξέδωσε η ομάδα της Κηφισιάς, θέλοντας με αυτόν το τρόπο να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια της για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση της Τετάρτης με το Ηράκλειο για τη διοργάνωση του Κυπέλλου. Στο κείμενο της αναφέρεται ότι οι κύριοι υπαίτιοι των επεισοδίων ήταν παίκτης των ”κυανόλευκων”, ο οποίος βρισκόταν εκτός αποστολής στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και πατέρας ποδοσφαιριστή από την πλευρά των γηπεδούχων. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: ”Η διοίκηση της Κηφισιάς εκφράζει την έντονη οργή και δυσαρέσκεια για τα σύμβαντα που έλαβαν χώρα στον αγώνα κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης στο γήπεδο του Ηρακλείου με την ομώνυμη ομάδα. Αξίζει να αναφερθεί ότι από τους πρωτεργάτες των προσχεδιασμένων επεισοδίων στις εξέδρες του γηπέδου που είχαν τον σοβαρό τραυματισμό φιλάθλου της ομάδας της Κηφισιάς, ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ηρακλείου ο οποίος ήταν εκτός αποστολής στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς και πατέρας ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι και στην διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου.

Οι προαναφερόμενοι ήταν αυτοί που έδωσαν την “τροφή” στους οπαδούς της ομάδας του Ηρακλείου να μετακινηθούν με απειλητικές και άγριες διαθέσεις προς τους φιλάθλους της ομάδας μας και τα επεισόδια να πάρουν διαστάσεις. Επίσης σοβαρή ευθύνη φέρει και ο φύλακας του γηπέδου που επέδειξε αμέλεια, με αποτέλεσμα να επικοινωνούν οι εξέδρες των φιλάθλων των δυο ομάδων, καθώς και η ίδια η διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου. Για τους προαναφερμένους δεν θα δημοσιευθούν τα ονόματα τους για ευνόητους λόγους. Η ομάδα της Κηφισιάς πλέον περιμένει από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.. Αθηνών να παρθούν σοβαρές αποφάσεις για τα γεγονότα που εξελίχθηκαν ειδάλλως θα ακολουθήσει νομικά το δρόμο της δικαιοσύνης κατά παντός υπευθύνου”.

Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply