Connect with us

slideshow

Στόφα νικητή ο Άτταλος 4-2 τον Ελευσινιακό (φωτο)

Έχανε με 2-0 στο δεκάλεπτο και γύρισε το ματς

Published

on

Στόφα μεγάλης ομάδας έδειξε ότι έχει ο Άτταλος Νέας Περάμου που πήρε σπουδαία νίκη μέσα στον Ελευσινιακό με 2-4 , αν και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο δεκάλεπτο με 2-0.

Ο Άτταλος βοηθήθηκε πολύ από το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα και από το γεγονός ότι ο προπονητής, Χάρης Κουστέρης, διόρθωσε την αρχική του εκτίμηση και προώθησε τον Μαζιώτη που στην αρχή του αγώνα ήταν χαμένος πολύ πίσω. Έτσι βοηθήθηκε ο Δουληγέρης που σημείωσε δύο γκολ και κέρδισε δύο πέναλτι.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Ελευσίνας ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα αλλά στην πορεία δεν άντεξε στην πίεση του αντιπάλου, έχασε την ηρεμία στο χώρο του κέντρου και έφυγε ηττημένη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μόλις στο 4΄από ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα Παπακωνσταντίνου, ο Μουρούτσος από κοντά την προώθησε στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο 10΄ από ελεγχόμενη φάση ο Πρισιμιτζής έκανε το 2-0 για τον Ελευσινιακό.

Από το σημείο αυτό και μετά ο Άτταλος Νέας Περάμου ανέβηκε και στο 23΄ο Κουσίδης από πάσα του Στρατάκη πλάσαρε άουτ.

Στο 25΄ ο Κουσίδης και πάλι μετά από εξαιρετική ενέργεια γύρισε τη μπάλα στον Μονέ που σούταρε πάνω στα σώματα.

Στο 29΄ο Στεφανής είχε κεφαλιά στο δοκάρι.

Στο 45΄ο Δουληγέρης μετά από γύρισμα του Γκουτζούλα μείωσε σε 2-1 και έβαλε τον Άτταλο Νέας Περάμου στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 67΄ο Δουληγέρης έκανε υπέροχη προσπάθεια έξω από την περιοχή, την κατάλληλη έπιασε δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Στο 81΄ ο Δουληγέρης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Στρατάκης με πέναλτι έκανε το 2-3.

Στο 90΄ο Δουληγέρης και πάλι ανατράπηκε για να εκτελέσει και πάλι το πέναλτι ο Στρατάκης και να κάνει το τελικό 2-4.

Στη φάση αυτή πήγε να χτυπήσει το πέναλτι ο Μαζιώτης αλλά ο Κουστέρης δεν τον άφησε, κάτι που δεν άρεσε στον ποδοσφαιριστή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ελευσινιακός έκανε μόνο μια φάση με ένα σουτ του Κανταρτζή ενώ έμεινε με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις καθώς αποβλήθηκε ο Ευσταθιάδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Καλός ο διαιτητής Σταμάτης με προβλήματα οι δύο βοηθοί του Σαββόγλου και Δημόπουλος Μιχ. Αποβλήθηκε επίσης από τον πάγκο ο Μουρούτσος με δεύτερη κίτρινη κάρτα για εξύβριση αντιπάλου.

Οι γηπεδούχοι είχαν παράπονα από τη διαιτησία και στο τέλος του αγώνα φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας πήδησε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε προς τον διαιτητή.

Ο κ Σταμάτης ζήτησε την βοήθεια αστυνομικής δύναμης για να αποχωρήσει και στο γήπεδο κατέφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Πορανίδης, Θεοδωρόπουλος, Νεανίδης, Στάθης, Ευσταθιάδης, Μουρούτσος (57΄Μεϊμαρίδης), Βούκα, Απατζίδης (81΄Τσανακίδης) Κανταρτζής, Γεωργιάδης, Πρισιμιτζής (46΄Τσατίδης)

ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ: Παπακωνσταντίνου, Κουσίδης, Γκουτζούλας (85΄Μιχελής), Στεφανής, Χειμωνίδης,(81΄Γκελάϊ), Μαζιώτης, Δουληγέρης(91΄Κατσάφαρος), Καραμπλάκας, Πέγκος, Στρατάκης, Μονέ.

 

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply