Connect with us

slideshow

Όλο το παρασκήνιο της παραίτησης Ανανιάδη

Οι διάλογοι και γιατί ανακλήθηκε η παραίτηση

Published

on

Με τον πλέον επίσημο τρόπο η διοίκηση του Ελευσινιακού παραδέχθηκε αυτό που αποκαλύφθηκε πρώτα stoplekto.gr ότι αμέσως μετά το παιχνίδι της ομάδας με τον Άτταλο Νέας Περάμου, ο προπονητής Γιώργος Ανανιάδης υπέβαλλε την παραίτησή του.

Στο σάιτ του συλλόγου αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Πραγματι μετα το τελος του παιχνιδιου υπεβαλλε την παραιτηση του ο Γιωργος Ανανιαδης.

Ενας πολυ σοβαρος λογος ειναι οτι ο ανθρωπος δεν μπορει να δουλεψει με την ομαδα λογω ελλειψη γηπεδων οπως θα ηθελε αυτος.

Ειναι πολυ λογικος λογος αλλα…αλλα Ελευσινιακος χωρις Ανανιαδη δεν γινεται. Θα συνεχισουμε και θα προσπαθησουμερ να βρεθει λυση στο προβλημα».

Stoplekto.gr αποκαλύπτουμε όλο το παρασκήνιο και τους διαλόγους που έγιναν γύρω από την παραίτηση του κ Ανανιάδη αλλά και την ανάκλησή της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν stoplekto.gr ο Ανανιάδης αμέσως μετά τον αγώνα πήγε στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο «Γ. Ρουμελιώτης» και ενώπιον του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Μιχάλη Φωτάρα και του γενικού αρχηγού Μικρογιαννάκη υπέβαλλε την παραίτησή του. Ενδεικτικοί είναι οι διάλογοι που ακολούθησαν:

ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ: Τελείωσα για τον Ελευσινιακό, υποβάλλω την παραίτησή μου.

ΜΙΚΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: Μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ.

ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ: Ποτέ δεν παίρνω αποφάσεις εν θερμώ.

ΜΙΚΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: Αυτή είναι η τελευταία σου κουβέντα, δεν θέλεις να το ξανασκεφτείς.

ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ: Όχι, κρίνω ότι δεν μπορώ να προσφέρω άλλο στην ομάδα αυτή και δεν μπορώ και εγώ να γίνω καλύτερος.

ΦΩΤΑΡΑΣ: Άστα αυτά περί παραίτησης, εμείς σε θέλουμε στην ομάδα.

Από το σημείο αυτό και μετά ο Φωτάρας είχε σωρεία τηλεφωνικών επαφών με τον Ανανιάδη και τελικά κατάφερε να τον μεταπείσει.

Επί της ουσίας η παραίτηση Ανανιάδη υποβλήθηκε για να παρθεί πίσω καθώς ο ικανός τεχνικός ήθελε να λειτουργήσει αυτή ως μέσο πίεσης προκειμένου να γίνουν κάποια πράγματα στην ομάδα, έστω και καθυστερημένα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ανάμεσα στα παράπονα που είχε ήταν και το γεγονός ότι η ομάδα κλήθηκε να παίξει ένα ντέρμπι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος χωρίς να έχει προετοιμαστεί κατάλληλα καθώς η διοίκηση είχε κλείσει μόλις δύο φιλικά προετοιμασίας.

Πάντως και από τη διοίκηση δεν έλειψαν «μουρμούρες» σε βάρος του καθώς του καταλόγιζαν ότι δεν μπόρεσε να κρατήσει το 2-0 επί του Άτταλου. Δεν έβγαλε έναν επιθετικό για να βάλει ένα χαφ, να κλείσει τους χώρους και να σφίξει την ομάδα. Έτσι το 2-0 έγινε 2-4.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply