Connect with us

slideshow

Με την “ψυχή στο στόμα” ο Εθνικός (φωτο)

3-2 στο 90΄την Θύελλα Κορυδαλλού

Published

on

Ο Εθνικός στο 90′ 3-2 την Θύελλα στον Κορυδαλλό

«Με τη ψυχή στο στόμα» ο Εθνικός Πειραιά κατάφερε να νικήσει την Θύελλα Κορυδαλλού στην έδρα της με 3-2 αν και έχανε στο ημίχρονο με 1-2.

Οι κυανόλευκοι ήταν σαφώς καλύτεροι και επικράτησαν δίκαια.. Έχασαν πολλές ευκαιρίες με πιο σημαντικές τα τρία δοκάρια με τους Χαλιμούρδα 8΄, 57′ Αθανασόπουλο 54′.

Ο Εθνικός προηγήθηκε μόλις στο 1′ με τον Αθανασόπουλο , αλλά οι Κορυδαλλιώτες που έπαιξαν ψυχωμένα και δυνατά ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στις αντεπιθέσεις τους και εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν καθώς και τα λάθη της αντίπαλης άμυνας . Σκόρερ και των δυο τερμάτων ο Παγιαζίτης στο 16′ και στο 45′.

Οι φιλοξενούμενοι έχοντας και την συμπαράσταση του κόσμου τους κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 63′ με πέναλτι του Σαλίμπασα ( καταλογίστηκε σε ανατροπή του Παυλόπουλου από τον Καλογερόπουλο)

Η Θύελλα έμεινε στο 64′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζίσι( 2η κίτρινη) ενώ παράλληλα αποβλήθηκε για διαμαρτυρία από τον πάγκο ο προπονητής της Κώστας Βάρσος .

Η λύτρωση για τον Εθνικό ήλθε στο 90′ με πλασέ του Αθανασόπουλου.

Πολύ καλός στο α’ μέρος και με λάθη στην επανάληψη ο διαιτητής Αργύρης.

ΘΥΕΛΛΑ : Σισαμόπουλος, Τζουμανάι, Λάζη( 36′ Παπαζώης), Καλογερόπουλος, Δρόσος, Σπυρόπουλος, Μεταλίνο, Μαυροειδής, Παγιαζίτης, Ζίσι, Παπασκύρης( 61′ Σωτηρίου) .

ΕΘΝΙΚΟΣ: Χατζημαρινάκης, Τσαραούσης, Ξενιτόπουλος( 46′ Γαλάνης) Μπαλαλής, Κάνδιας, Χαλιμούρδας, Ηλιόπουλος, Νικολής( 81΄Μιχαήλ), Παυλόπουλος, Σαλίμπασα, Αθανασόπουλος( 93′ Τοζακίδης)

Αντώνης Δαρζέντας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply