Connect with us

slideshow

Στο ρελαντί ο “Φονέας” στην επόμενη φάση

Published

on

Δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ο Α.Π.Ο. Φωστήρ πήρε αυτό που ήθελε στην αναμέτρηση με την Ζάκυνθο για την διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς επιβλήθηκε με το εκκωφαντικό 4-0. Οι «κιτρινόμαυροι» εξασφάλισαν το. εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού χάρις σε δύο τέρματα του Τρύφωνα Τσώνη, ενώ από ένα γκολ πέτυχε ο Βαβάτσικος και Δωροβίνης. Το πρώτο σημειώθηκε στο 12′, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Σπύρου Δωροβίνη από δεξιά, ο κεντρικός αμυντικός του «Φονέα» νίκησε τους πάντες στον αέρα και με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί «Γ» του Βασιλακόπουλου για το 1-0. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το κόρνερ του Δωροβίνη 3′ πριν την ολοκλήρωση του α’ μέρους και με τον ίδιο τρόπο (κεφαλιά) διπλασίασε τα προσωπικά τέρματα αλλά και της ομάδας του. Στο β’ μέρος το ιστορικό σωματείο του Ταύρου σημείωσε άλλα δυο γκολ. Στο 80′ ο Κώστας Βαβάτσικος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 μετά από εξαιρετική σέντρα του Βαγγέλη Ψαρρή. Στο 92′ ο κορυφαίος του γηπέδου, Σπύρος Δωροβίνης πήγε να πιάσει στον. ύπνο τον Βασιλακόπουλο με το σουτ που εξαπέλυσε από τα 48′ μέτρα, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης ο Γιάννης Κούτρος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Τζωρμπατζίδη, με τον διαιτητή της συνάντησης, Τσαμουρή να υποδεικνύει χωρίς δεύτερη σκέψη την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Σπύρος Δωροβίνης ο οποίος ευστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0. Βοηθοί του Γεαργαράκου ήταν οι Χαλβατζάκος και Γεωργακόπουλος (ΣΔ Πειραιά).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος):Μπότος, Μπιλίτσης, Πεταυράκης, Τσώνης, Παραράς, Μπούμπας (77′ Φωστέρης), Τασουλής, Παντελής (59′ Ψαρρής), Κούτρος, Δωροβίνης, Κάμπας (69′ Βαβάτσικος).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ζόραν Γέφτοβιτς): Βασιλακόπουλος, Φιλάι, Σιάνης, Τζωρμπατζίδης, Τσίλης, Τσολακούδης, Παπαστεργίου (78′ Βυθούλκας), Πετράκος, Τσίτσι, Σολωμονίδης (30′ λ.τρ. Κερμενίδης), Μιλόσεβιτς (62′ Καλόγερος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply