Connect with us

slideshow

H Λάρισα πιο έμπειρη πέρασε από το Μενίδι με 1-0

.

Published

on

Ύστερα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι η Λάρισα καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης επικράτησε του Αχαρναικού στο Μενίδι με 1-0 και πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού. Ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων από πέρσι.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 13′ δυνατό σουτ του Τσιμπάμπα έφυγε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα συρτή σέντρα του Ζουρούδη απέκρουσε ο Παγούδης. Στην συνέχεια 30′ δυνατό σουτ του Ραπτάκη έφυγε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα 35′ σέντρα του Φρανκού απο τα αριστερά ο Τσιμπάμπα έπιασε την κεφαλιά και απέκρουσε ο Παγούδης και το δοκάρι σε κόρνερ. Στο 54′ δυνατό σουτ του Ζεγκίνια απέκρουσε ο Παγούδης. Ένα λεπτό αργότερα σουτ του Νεμπεγλέρα μέσα απο την περιοχή απέκρουσε ο Παγούδης. Στην συνέχεια 55′ ο Νιάρος έγινε κάτοχος της μπάλας μπήκε στην μικρή περιοχή έπιασε το σουτ η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Σκόνδρα και κατέληξε κόρνερ. Στο 70′ ο Νεμπεγλέρας κτύπησε το κόρνερ απο τα δεξιά κεφαλιά του Σκόνδρα σύριζα άουτ απο το οριζόντιο δοκάρι του Σέρεμετ. Στην συνέχεια 73′ ο Ζεγκίνια έβγαλε την σέντρα ο Τσιμπάμπα έπιασε το σουτ και απέκρουσε ο Παγούδης. Δύο λεπτά αργότερα δυνατό σουτ του Φρανκού απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αχαρναικού. Στο 86′ ο Ζεγκίνια έβγαλε την σέντρα απο τα δεξιά και ο Τσιμπάμπα με πλασέ έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαγεωργίου (Αθηνών)ΒΟΗΘΟΙ: Νακόπουλος, Νικόλαδος (Αθηνών)ΚΙΤΡΙΝΕΣ:

Μάγγος 23′ Δασκαλάκης 48′ Τσιμπάμπα 71′ Φρανκού 87′

 

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ(προπονητής Φώτης Θανέλλας): Παγούδης, Μάναλης, Μαγγίνας, Αθανασόπουλος(89′ Βεστάκης), Καλογερόπουλος, Δασκαλάκης, Νιάρος(80’Νταβαρίνος), Χριστόπουλος, Αναστασίου,Νεόφυτος,Νυφαδόπουλος(89’Νυφαδόπουλος).

ΠΑΓΚΟΣ: Τσουκαλάς, Νταβαρίνος, Βεστάκης, Δημόπουλος, Μακρυγιάννης, Χαφούς, Καλαμιώτης.

 

ΛΑΡΙΣΑ( προπονητής Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Σκούπρας, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Μάγγος, Πόνσε(46’Ζεγκίνια), Ζουρούδης(59’Χασομέρης), Τσιμπάμπα(Φρανκού(88’Σιατραβάνης).

ΠΑΓΚΟΣ: Πρίφτης, Παπαγεωργίου, Γιώτας, Καρανίκας, Σιατραβάνης, Ζεγκίνια, Χασομέρης.

 

 

***Ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της έδρας των γηπεδούχων. Στο γήπεδο παραβρέθηκε και ο Αλέξης Κούγιας.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply