Connect with us

slideshow

Ολική ανατροπή το Πανόραμα στον Αία Παραλίας (φώτο)

Νίκησε 3-2 ο Εθνικός Πανοράματος

Published

on

Ματσάρα στο γήπεδο της Παραλίας Ασπροπύργου όπου ο Εθνικός Πανοράματος έκανε ολική ανατροπή αφού επικράτησε με 3-2 του Αίαντα.

Δεν έλειψαν και οι αψημαχίες απο τους φιλάθλους στις εξέδρες αφού στο τέλος έπεσαν κάποιες ψιλές. Ομως με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων το συμβάν έλαβε τέλος.

Στο α’ ημίχρονο οι παίκτες του Γιάννη Μπότση είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκόρ 2-0. Το τέρμα όμως στην εκπνοή τους έκοψε τα πόδια 2-1.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Χρήστου Ράλλη μπήκαν στο γήπεδο με αποτέλεσμα να αντρέψουν την κακή εικόνα που είχαν και να πάρουν ένα σπουδαίο τρίποντο το δεύτερο συνεχόμενο και να βυθίσουν τον Αίαντα στην ουρά της βαθμολογίας.

Στο 30′ ο Γιώργος Παπαδόπουλος έβγαλε την σέντρα απο τα δεξιά και ο Ντάριο Τζούντι με ανάποδο γυριστό σούτ 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αλκέτ έδωσε την ασίστ στον Ντάριο Τζούντι που με πλασσέ μέσα απο την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στην συνέχεια 44′ ο Δανιγγέλης με αριστερό βολέ έξω απο την περιοχή μείωσε σε 2-1. Στο 67′ φάουλ απο τα δεξιά του Λούφι ο Κατσαρός με σούτ μέσα απο την περιοχή έφερε το μάτς στα ίσια 2-2. Στην συνέχεια στο 80′ ο Κατσαρός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μαυροειδόγκονα και Δήμα έκανε το 2-3 μέσα σε αποθέωση απο τους φιλάθλους του Εθνικού που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Αριστος ο διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος και οι βοηθοί: (Σαββόγλου-Μουγιακάκος).

ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ(προπονητής Γιάννης Μπότσης): Δήμας, Ρουμελίδης, Χλήνος,Αμπατζάι, Πλάκας, Καματερός(62’Χαλκιάς), Παπαδόπουλος Γ, Μαυροειδόγκωνας, Τζούντι Ντάριο, Αλκέτ, Μαρινόπουλος(51’Λυγερός-79’Σιέττος).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ(προπονητής Χρήστος Ράλλης): Μπατιστάτος, Χριστοφορίδης, Σούτας, Πασσαλίδης, Σαββίδης, Αθανασίου(65’Γιανναδάκης), Κατσαρός, Κοτρώτσος, Δανιγγέλης(87’Ντάς), Λούφι, Τσεβάς Σ(75’Τσεβάς Γ).

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply