Connect with us

slideshow

Καρέ τερμάτων Μανδραϊκού σε Κιάτο (φώτο)

Νίκησε 4-0 τον Πέλοπα

Published

on

Νικηφόρα ξεκίνησε την σεζόν ο Μανδραικός αφού επικράτησε του Πέλοπα Κιάτου με 4-0. Οι παίκτες του Αντώνη Αυλωνίτη διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο αντίπαλός του αγωνιζόταν με 10 παίκτες απο το 61′ έκαναν ότι ήθελαν στο β’ ημίχρονο και στο τέλος χειροκροτήθηκαν απο τους 500 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 5′ σέντρα του Στρατάκη ο Λαμπρογιώργος δεν μπόρεσε. Εντεκα λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Στρατάκη έξω απο την περιοχή πάνω απο τα δοκάρια του Χασαμπέλι. Στην συνέχεια 29΄ο Λαμπρογιώργος έγινε κάτοχος της μπάλας μπήκε απο τα αριστερά έβγαλε την σέντρα και ο Κουσκουνάς τετ-α-τετ με τον Χασαμπέλι δεν μπόρεσε χάνοντας σίγουρο γκόλ. Στο 33′ ο Μιχαλόπουλος πέρασε δυο παίκτες του Μανδραικού μπήκε στην περιοχή το σούτ απομάκρυνε σαν απο μηχανής θεός ο Παπαπαναγιώτου.

40′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Δήμου έδωσε την ασίστ στον Λαμπρογιώργο που με σούτ πέτυχε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα σέντρα του Μιχαλόπουλου ο Πράττος απο καλή θέση δεν μπόρεσε χάνοντας σίγουρο γκόλ. Στις καθυστερήσεις εκπληκτική απόκρουση σε κόρνερ του Βουτσινά σε σουτ του Μιχαλόπουλου. Στο 47′ ο Δήμου μπήκε στην μικρή περιοχή ανατράπηκε απο τον Μιχαλόπουλο ο διαιτητής κοντά στη φάση έδειξε παίζεται. Στην συνέχεια 54′ ο Λαμπρογιώργος έδωσε μια μπροστινή μπαλιά στον Κουσκουνά που μπήκε στην μικρή περιοχή έπιασε το σούτ άουτ. Επτά λεπτά αργότερα ο Ξύδης ανατράπηκε απο τον Στασινόπουλο Δ, και ο διαιτητής Αντωνίου έδειξε την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Κουσκουνάς και απέκρουσε ο Χασαμπέλι. Στην συνέχεια της φάσης ο Στρατάκης δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίκτυα. Στο 70′ ο Δήμου έβγαλε την σέντρα απο τα δεξιά ο Λαμπρογιώργος έκανε το τσάφ και ο επερχόμενος Ξύδης που είχε μπεί αλλαγή με σούτ πέτυχε το 2-0. Δυο λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Μιχαλόπουλου πάνω απο τα δοκάρια του Βουτσινά. Στην συνέχεια στο 83′ ο Κωνσταντινίδης με δυνατό σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πέλοπα 3-0. Στις καθυστερήσεις ο Λαμπρογιώργος με σούτ πέτυχε το 4-0.

Διαιτητής Αντωνίου Βοηθοί: Τσιλιπάνος-Γεωργακόπουλος. Κίτρινες: Χουσαλάς 13′ Μπούκης 27′ Παπαπαναγιώτου 45′ Δήμου 47′ Μιχαλόπουλος 50′ Ξύδης 57′ Κουσκουνάς 65′ Παπαιωάννου 68′

Κόκκινη: Στασινόπουλος 61′

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ(προπονητής Αντώνης Αυλωνίτης): Βουτσινάς, Παπαδόπουλος, Τσίγκρος, Παπαπαναγιώτου, Χάλαρης, Λαμπρογιώργος, Αλεξανδρόπουλος, Δήμου, Κουσκουνάς(81′ Κωνσταντινίδης), Στρατάκης, Γκαβζίδης(57′ Ξύδης).

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ(προπονητής Βασίλης Τζαλακώστας): Χασαμπέλι, Χουσαλάς(67’Μακρής), Μιχαλόπουλος(75’Λίλιος), Στασινόπουλος Δ, Βελέντζας, Παπαιωάννου(86’Μανιώτης), Πετρόπουλος, Παπαβασιλείου, Πράττος, Στασινόπουλος Ε, Μπούκης.

Ρεπορτάζ: Ανέστης Τσακίρογλου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply