Connect with us

slideshow

Μόνο stoplekto.gr – Τρεις ενστάσεις στον 9ο όμιλο!

Περαμαϊκός κατά Τριγλίας, Κερατσινι κατά ΑΟ Δικαίου

Published

on

Γίνεται των… ενστάσεων στον 9ο όμιλο μέχρι στιγμής, αφού το πρωτάθλημα παίζεται εντός, και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Δεν είναι μιά.. αλλά ΤΡΕΙΣ τελικά οι ενστάσεις που έχουν πραγματοποιήσει ομάδες του 9ου ομίλου, και σήμερα το θα σας παρουσιάσει τις δύο πρώτες, καθώς για την 3η από αυτές, υπάρχει παρασκήνιο.

ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:

Την 1η αγωνιστική, ο Περαμαικός, κατέθεσε ένσταση σε βάρος της Τριγλίας Ραφήνας για αντικανονική συμμετοχή δύο ποδοσφαιριστών της.

Το ματς έληξε με νίκη 2-0 υπέρ της Τριγλίας, και ο Περαμαικός υποστηρίζει ότι οι ποδοσφαιριστές της Ζέκιο, και Ράμο, αγωνίζονται αντικανονικά με τα χρώματα της Τριγλίας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, όντως είναι Αλβανικής υπηκοότητας, και κανονικά δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.

Ωστόσο, η Τριγλία, χρησιμοποιεί τους δύο ποδοσφαιριστές από την περίοδο που ανήλθε από την Α΄ ΕΠΣΑΝΑ στην Δ΄ Εθνική, στηριζόμενη στην διάταξη, που της επιτρέπει να χρησιμοποιεί 2 ξένους ποδοσφαιριστές, εφόσον τους έχει 3 συνεχόμενα χρόνια στο ρόστερ της.

Κάτι που ισχύει, όμως ο Περαμαικός υποστηρίζει ότι όπως και στην περίπτωση ομάδας που υποβιβάζεται από την Γ΄ Εθνική, η Τριγλία, μπορεί να τους διατηρεί μόνο, για ένα χρόνο στο ρόστερ της.

 

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΣΤΑΣΗ

Την δεύτευρη ένσταση του ομίλου την κατέθεσε το Κερατσίνι το Κερατσίνι για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής : Α.Ο.ΔΙΚΑΙΟΥ- ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 1-1, υοστηρίζοντας, ότι ο Α.Ο.Δικαίου, χρησιμοποίησε 3 ποδοσφαιριστές ηλικίας άνω των 33 ετών( Σκαλέρη, Μποιλή, Γούλα).

Όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει τύχη, αφού τουλάχιστον ο Γο΄θυλας δεν είναι ποδοσφαιριστής αυτής; της ηλικίας.

Η ΤΡΙΤΗ ΕΝΣΤΑΣΗ:

Η τρίτη ένσταση σηκώνει πολύ συζήτηση, και θα σας την παρουσιάσουμε αύριο, αφού πρώτα, διερευνήσουμε πλήρως το θέμα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΑΛΑΚΟΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply