Connect with us

slideshow

Τα τρία κλειδιά επιτυχίας του Εθνικού Πειραιά

Ποια είναι η φιλοσοφία του Χατζηαλέξη

Published

on

Τη δική του φιλοσοφία έχει περάσει στους παίκτες του Εθνικού, ο προπονητής της ομάδας, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης. Τρία είναι τα στοιχεία- κλειδιά στα οποία δίνει βαρύτητα ο ικανός τεχνικός και τα οποία έχουν βοηθήσει τα μέγιστα στην καλή πορεία του ιστορικού σωματείου του Πειραιά.

1. Κίνηση με μπάλα. Ο κ Χατζηαλέξης απεχθάνεται το στατικό ποδόσφαιρο και θέλει όλοι οι παίκτες με το που δώσουν την μπάλα να έχουν διαρκή κίνηση ώστε οι αντίπαλες άμυνες να ανοίγουν εύκολα και να έρχεται η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου που δεν είναι άλλη από το γκολ.

2. Διάρκεια στην απόδοση. Διάρκεια στον αγώνα του παιχνιδιού και σοβαρότητα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό καθώς ο εφησυχασμός είναι άγνωστη λέξη για εκείνον . Είναι αμέτρητες οι φορές που ομάδες έχουν πάθει «ζημιά» τα τελευταία λεπτά μιας αναμέτρησης, τονίζει στους παίκτες του

3. Οικογενειακό κλίμα. Ο κ Χατζηαλέξης θεωρεί πως το Α και το Ω σε μια ομάδα είναι το καλό κλίμα ανάμεσα στον ίδιο, τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές. Για το λόγο αυτό έχει φροντίσει να οικοδομήσει σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές του.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply