Connect with us

slideshow

Άλλαξαν πρόεδρο και προπονητή στη Θύελλα Κορυδαλλού

Πρόεδρος Λ. Βασιλειάδης και προπονητής Μελανιφίδης αντί Βάρσου

Published

on

Στη πρώτη συνεδρία του νέου ΔΣ ο Πρόεδρος Θεόφιλος Ελευθερίου λόγω υποχρεώσεων του στο εξωτερικό, υπέβαλλε την παραίτηση του δηλώνοντας ότι θα παραμείνει κοντά στην ομάδα, τακτοποιώντας όλες τις εκκρεμότητες που έχει αναλάβει από την έναρξη της νέας περιόδου και ότι θα στηρίξει το νέο πρόεδρο.

Το ΔΣ έκανε δεκτή τη παραίτηση του ευχαριστώντας τον για τα μέγιστα που έχει προσφέρει στο σύλλογο. Παράλληλα τον ανακύρηξε Επίτημο Πρόεδρο. Την θέση του Προέδρου αναλαμβάνει ο Βασιλειάδης Ελευθέριος, επί χρόνια ποδοσφαιριστής και παράγοντας της Θύελλας.

Το νέο ΔΣ της ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ : ΠΡΟΕΔΡΟΣ Βασιλειάδης Ελευθέριος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Πανταζόπουλος Χαράλαμπος ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Νικολαϊδης Πέτρος ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Πάντος Μιχαήλ ΤΑΜΙΑΣ Μαχάς Μιχαήλ Α΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Σισαμόπουλος Χρήστος Β΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Δημητρίου Δημήτριος ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Θεοδώρου Ελευθέριος ΜΕΛΟΣ Βογιατζής Φίλιππος ΜΕΛΟΣ Τσουκάκης Γεώργιος. Στη συνέχεια το συμβούλιο ασχολήθηκε με το θέμα προπονητού και αποφάσισε τη λήξη της συνεργασίας με το Κώστα Βάρσο. Ολο το ΔΣ ευχαρίστησε ολόψυχα τον επί διετίας προπονητή που συνετέλεσε και στην άνοδο της ομάδας στην Α΄ Κατηγορία και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία του. Καθήκοντα προπονητού αναλαμβάνει απο σήμερα ο Χρήστος Μελανιφίδης που παράλληλα έχει τη δυνατότητα να αγωνισθεί και σαν παίκτης της ομάδας. Το ΔΣ του εύχεται καλή σταδιοδρομία στούς νέους ορίζοντες που ανοίγουν μπροστά του.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΣΙΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΗΣΤΟΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply