Connect with us

slideshow

Άτταλος : Σεβασμός στον αντίπαλο αλλά μέχρι εκεί.. – Στόχος μας η νίκη (Video-foto)

Published

on

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα η προετοιμασία του Άτταλου Νέας Περάμου για τον προσεχή εκτός έδρας αγώνα με τον Ακράτητο στο δημοτικό στάδιο που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 17:00.

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νέας Περάμου παρουσία τους προέδρου κ.Τζαφέρη , και περιελάμβανε τελειώματα φάσεων, αλλά και ασκήσεις μυϊκής τόνωσης.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής λέγοντας:

Για μας είναι ένα παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα, έχουμε δημιουργήσει από το καλοκαίρι ένα πολύ καλό σύνολο , με σκοπό να πρωταγωνιστήσουμε στην κατηγορία και στόχος μας είναι η άνοδος. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει την Κυριακή το απόγευμα, εμείς θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και στο τέλος ο καλύτερος και ποιο τυχερός ας νικήσει. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά μέχρι εκεί, πιστεύω στην αξία των παικτών μου και είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.

 

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και οι δηλώσεις του Γεν.Αρχηγού της ομάδας κ.Μπεκιάρη, ανέφερε χαρακτηριστικά « Ελπίζουμε σε μια καλή φιλοξενία από την πλευρά του Ακράτητου και την ίδια θα ανταποδώσουμε στον αγώνα του δεύτερου γύρου στην Νέα Πέραμο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά εμείς σαν στόχο έχουμε πάντα την νίκη.

Στην κάμερα stoplekto.gr δηλώσεις για τον αγώνα της Κυριακής έκανε ο προπονητής της ομάδας Χάρης Κουστέρης αλλά και οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Καραμπλάκας, Νίκος Τζαφέρης, και Μπάμπης Κουσίδης παρακολουθήστε παρακάτω τι μας είπαν.

 


Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply